Kategoriat
Sähkeet

Aina käyttökelpoiset juhannussähkeet juhannukseksi

Festareilla oli – Juhannus on jälleen kerännyt kymmeniätuhansia ihmisiä juhlimaan juhannusta juhannusjuhlille eri puolille maata. Kaunis/epävakainen sää villitsi/hillitsi juhlintaa niin, että poliisilla oli/ei ollut työsarkaa perinteisten tappeluiden kanssa. Viinaa on/on juotu runsaasti.
Liikenteessä oli – Juhannuksen menoliikenne on jälleen ruuhkaannuttanut pahasti monia tieosuuksia. Pahimmat ruuhkat koettiin Lahti-Heinola/Lahti-Heinola/Lahti-Heinola -välillä torstaina/perjantaina/lauantaina/sunnuntaina. Viinaa on/on juotu runsaasti.
Saunassa oli – Juhannusta on vietetty perinteisin/perinteisin menoin koko/koko/koko maassa. Pyhien aikana hukkui vesiliikenteessä noin 10/20 ihmistä ja viinaan vajaa puoli miljoonaa. Viinaa/viinaa/viinaa on/on/todellakin vittu on juotu runsaasti/ihan vitusti.

6 vastausta aiheeseen “Aina käyttökelpoiset juhannussähkeet juhannukseksi”

Yhdysvaltain joukot ilmoittavat surmanneensa 17 terroristiepäiltyä Raumalla.
Ilmaisku tehtiin lähellä kaupunkia, jossa sotilaat aloittivat tällä viikolla suurhyökkäyksen al-Qaidaa vastaan.
Amerikkalaissotilaat olivat havainneet ennen iskua useita juopuneita Rauman liepeillä. Viranomaiset arvelivat, että juopuneet yrittivät harhauttaa alueella partioineita poliiseja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Metallin neuvotteluissa viimein ratkaisu

Niittien, tekoveren ja kasvomaalien määrästä monivuotinen sopu (GRISHNACKH) Pitkään paikallaan junnanneissa metallialan työehtoneuvotteluissa päästiin viimein sopuun. Yhteisymmärrys löytyi pääasiallisesti jo...

Close