Kategoriat
Kotimaa

Metallin neuvotteluissa viimein ratkaisu

Niittien, tekoveren ja kasvomaalien määrästä monivuotinen sopu
(GRISHNACKH) Pitkään paikallaan junnanneissa metallialan työehtoneuvotteluissa päästiin viimein sopuun. Yhteisymmärrys löytyi pääasiallisesti jo keskiviikkona, mutta muutaman yksityiskohdan hiominen ja suuruudenhulluus venyttivät keston lopulta 13 minuuttiin, josta intron osuus on kolmisen minuuttia.
Neuvotteluissa viimeisiä hiertäneitä asioita olivat nahkahousut, mutta nekin ratkesivat torstaina. Kokonaisratkaisu tehtiin seuraavaksi kolmeksi levyksi, jonka jälkeen on paikallisesti mahdollisuus sopia livetuplasta.
”Do you want total war? Yes we want total war”, pohjusti seuraavia neuvotteluja työntekijäpuolen pääneuvottelija Sir Luttinen.
Neuvotteluissa sovittiin muun muassa blastbeatin alimmaistemmoksi 200 iskua minuutissa sekä Ronnie James Dion kasvattamisesta 3,4 prosentilla vuosittain. Naispalkkaeräksi päätettiin kolmisenkymmentä kappaletta viikossa, mikä oli noin puolet Gene Simmonsin vaatimuksista.
Kokonaisratkaisun syntyä viivästyttivät Kitaristiliiton edustajien sooloilut sekä kiista Vanhan liiton edustajien hiuslisistä. Myös Kemian liiton edustajan John Osbournen kykenemättömyys päätöstensä julkituomiseen on herättänyt närää.
”Öööjäjäyjäpäpännggggpööööööööööööönjinjimjii Sharon”, Osbourne kommentoi ratkaisujaan.

3 vastausta aiheeseen “Metallin neuvotteluissa viimein ratkaisu”

Salaisessa lisäpöytäkirjassa rajattiin pääasiassa teknohumpan soitossa käytettävien kannettavien TurkBlastereiden (CD/radio yhdistelmä) bassobuustereiden teho 250 Wattiin, ja kaikkien kannettavien musiikkilaitteiden kuulokkeisiin tulee ankara raja ympäristöön säteilevälle äänenpaineelle niin että yhtään sähköä ei kulu hukkaan.

Voi Ozzya. Jos ulosanti tuosta vielä heikkenee, niin mäkkärin mainoksissa surisevat ja sössöttävät ynnä keskenään vaihtokelpoiset kennethit saavat hänestä pian seuraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kriitikko näki netissä kivan kuvan

(AUKEA) Keravalainen valokuvaaja Jore Puusa näki tänään torstaiaamuna internetissä valokuvan, joka miellytti häntä. Kokemus innoitti maailmallakin mainetta keränneen Puusan kirjoittamaan...

Close