Kategoriat
Ulkomaat

Puolan hallitus epäilee Teletappia homoksi

(PUOLA) Puolan hallituksen nimittämä lapsiasiamies Ewa Sowinska sanoo olevansa huolissaan Teletappien mahdollisesta homovireestä. Sowinska on huomannut, että käsilaukkua kantava Tiivi-Taavi on poika ja kyseessä saattaa olla homoutta edistävä piiloviesti.
Psykologit joutuvat nyt selvittämään Puolan televisiossa esitettävän suositun ohjelman sisältöä. Sowinska kaipaa heiltä suositusta siitä, tulisiko sarjaa esittää yleisradioyhtiössä. Lopullinen päätösvalta on Sowinskan toimistolla.
Puolan parlamentin puhemies Ludwig Dorn on varoittanut, että Teletappi-jahti voi asettaa lapsiasianmiehen toimiston naurunalaiseksi.

29 vastausta aiheeseen “Puolan hallitus epäilee Teletappia homoksi”

Ei kai se ole heittänyt volttia jossain jaksossa? Jos näin on niin tapaus on selvä.

Puolan liittyminen EU:hun oli suuri kusetus. Kukaan ei tajunnut ajoissa, että siellä lasketaan viikset bruttokansantuotteeseen.

Teille, jotka arvostelette puolalaista arvomaailmaa:
1. Puola on aina ollut suvaitsevainen. Olemme toivottaneet tervetulleeksi maahamme miehittäjävallat, niin saksalaiset, venäläiset kuin Eu:nkin.
2. Kaikilla puolalaisilla ei ole metalliliiton viiksiä (meillä on muutama nainen ja Adam Malysz, joilla on vain amisviikset).
3. Puolassa musiikkielämä on vilkasta ja monipuolista. Meillä pienenkin tanssiorkesterin kokoonpanoon kuuluu sekä vokalisti että konsonantisti
4. Ja viimeisenä niittinä: Puola on sivistysmaa. Puolalainen kuninkaantytär Katariina Jagellonica toi Suomeen käytöstavat, haarukan ja perunan. Ilman puolalaisia suomalaiset söisivät lihapulliensa lisukkeena naurismuussia lusikalla!
Katolilaisina emme suinkaan arvostele homoseksuaalisuutta sinänsä. Arvostelemme rajusti kaikkea seksuaalisuutta, joka ei tähtää jälkeläisten saamiseen.

Käykö Lehdelle kuten Pahkasialle, todellisuus menee naurettavuudessa ohi ja toiminta pitää lopettaa?

Josko taas lähdettäisiin Puolaan pottuja hakemaan, edellistä kertaa on muisteltu pian 400 vuotta.

Puola vastustaa ankarasti homoseksuaalisuutta, jota harrastetaan ilman katolisen papin ja kuoripojan läsnäoloa.

Viihteen vienti Puolaan tyssäsi surullisen kuuluisaan Onnepyörä-kokeiluun. Juontajan viaton ja täysin formaatin mukainen kysymys ”Haluatko ostaa vokaalin?” laukaisi välittömän ja täydellisen kaaoksen. On ihme, ettei kolmipäiväiseksi venyneessä hulinoinnissa tullut kuolonuhreja.

Teletappi epäilee ettei Puolaa ole olemassakaan.
Missä ovat todisteet sen olemassaolosta.

Katolilainen telepappi vetäisi huoripoikaa viikseen ja kadotti siinä rytinässä käsilaukkunsa. Huonosti kävi.

Puolahan on kautta aikojen seisonut kehityksen jarrumiehenä suvaitsevaisuuden suhteen. Jo vuonna 1939, kun sateenkaaripuolueen hallitsema naapurimaa Saksa päätti tuoda trendikkäät pitkävartiset nahkasaappaansa ja pitkät nahkatakkinsa sekä koppalakkinsa ja lederhoseninsa Puolan markkinoille, teki Puola umpimielisyydessään kiihkeää vastarintaa esittämällä kuollutta. Vastarinta toimi jopa niin loistavasti että jo 6 vuoden kuluttua saksalaiset ajettiin maasta Neuvostoliiton toimesta, joka päätti majoittua Puolaan ja toi markkinoille omat selvästi heteroseksuaalisemmat koppalakki- ja nahkasaapasmallistonsa.
”Kokoa itses Puppe, ole mies” totesi tilanteesta hämmentynyt myyntiedustaja A.Hitler bunkkeristaan.

Eikös tätä täysin samaa asiaa vatvottu kaikkien viiksien emämaassa Iso-Britanniassa ihan tuossa äskettäin viitisen vuotta sitten papiston, parlamentin ja ullatus ullatus keltaisen lehdistön voimin?

Niin, luulisi puolalaistenkin lukevan lehtiä! Ehkä he lukevatkin, mutta posti kulkee sinne hitammin?
Lehden puolustukseksi on todettava, että nettihuumori on vaikea laji. Ei voi tiukan paikan tullen edes pieraista tilanteen keventämiseksi.

Puolan hallitus epäilee Tiivi-Taavia paaviksi. tiivi-taavi-liivi-saavi-kiivi-paavi- jne. Todisteet ovat vakuuttavat kuin Sammon Täys-Kasko

Eikä tässä vielä kaikki, Laa-Laa on hetero. Kyllä, hetero! Heteroahan ei ole televisiosarjassa nähty sitten Archie Bunkerin.

Onneksi vaihtoehto on olemassa: Muumipappa on heteroin! En tiennytkään, että T. Janssonin kirjoissa on pornoa (ns. kiusauksia.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
MTV ja Nelonen kiittelevät tuotesijoittelun sallimista tv-ohjelmissa

(DVB-T) Televisio-ohjelmien Elisa tuotesijoittelun Nissan pelisäännöt Apple määräävä Microsoft uusi McDonalds direktiivi Koff on Marlboro otettu Nokia ilolla Koskenkorva vastaan...

Close