Kategoriat
Kulttuuri Ulkomaat

Eppu Normaalin uusi levy Yhdysvaltain armeijan tilaustyö

(GETTYSBURG) Suomirockin legenda Eppu Normaali palaa jälleen levytysstudioon – tällä kertaa yllättävän tahon kannustuksesta. Bändin mukaan tuleva levy on räätälöity erityisesti Yhdysvaltain armeijan tarpeisiin.
”Tarvitsimme kipeästi uutta musiikkimateriaalia vankien kuulusteluissa käytettäväksi. Musulmaanit alkavat jo pitää Metallicasta, mutta tästä nekään eivät selviä”, kommentoi eversti Ambrose E. Burnside.
Burnside kertoo, että Eppu Normaalin soveltuvuudesta on saatu pitävää kliinistä näyttöä Suomessa useiden radiokanavien avustuksella. ”Esimerkiksi Radio Novan kestokuuntelijan aivotoiminta on enää leppeää tuulenvirettä ja hän on helposti johdateltavissa jopa pitämään Kimmo Vehviläisestä. Uskomme suureen menestykseen.”
Lehden saamien epävirallisten tietojen mukaan myös Yön tuleva levy on samanlainen tilaustyö, tai vaihtoehtoisesti vain ehtaa paskaa.
”Parisataa kertaa Vuonna -85 ja uljainkin janitsaari kuolaa rinnuksilleen”, heittää Martti syrjästä.

19 vastausta aiheeseen “Eppu Normaalin uusi levy Yhdysvaltain armeijan tilaustyö”

Viime aikoina kuulustelumateriaalina on kokeiltu euroviisuja, ja ’Nuku pommiin’ ajoi yhden rättipään itsemurhaan jo kolmannella kerralla. Sitkeä tyyppi, minulle riittäisi vähempikin.
Siltä varalta että Osama saataisiin kiinni, on taustamusiikiksi hankittu maailman kovinta kamaa eli saksalaisen Heinon sooloiluja.

Tähän on kyllä ihmisoikeusjärjestöjen puututtava. Jotain humaanisuutta odottaisin. Voisitteko muuten soittaa johonkin väliin Antti Tuiskua tai Pentti Pyryä, ne on niin ihqja!!!

UUTISPOMMI!
OLA SALO ON PALINDROMI!!!
Kun nyt euroviisut tulivat puheeksi.. The ark on paska bändi.

”Vain Suomella se on natoa vailla…” Kiina-ilmiö GWB Remix 2007 featuring Antti Tuisku (”hyväntekeväisyyssingle”, tuotto käytetään Kokoomuksen vaalilupausten lunastamiseen)

Levy sisältää muun muassa hittikappaleet Sikaillaan (Abu Ghraib Mix), Lensit matalalla (9/11 Mix), Balladi Geneven sopimusten turhuudesta ja Guantanamossa perseet tervataan.
”Joka päivä ja joka ikinen yö sinua kiduttelen”, kenraali Pearl E. Gates hyräili suosikkikappalettaan. ”Nyt Ahmed jupiset riimisi rupiset tai katkon sinulta luut”, hän jatkoi pyytämättäkin.
”Täällä alkaa mukavasti oppia rakastamaan sitä tulevaakin koppia”, Guantanamon vankileiriltä tavoitettu Martti Syrjä tokaisi.

Pate, mitä helevettiä sää yrität? Jätännysse kossu jo rauhaa, et sää mistää Kouvolasta oo. ”Miu mau”, haistannyjjätkä huilu!

Mutta miksei lentokoneiden ohjaamoissa soiteta klassista? Kyllähän se Keskustorin Mäkkärin nurkilta teinitkin pois on ajanut, miksei terroristin cock-pitistä?

Onko August Elokuun perseessä rupia? Jos ei ole (tai on), niin onko perse tervattu?

Kirjoittaja on Kirjoittaja on Kirjoittaja on Kirjoittaja on Kirjoittaja on Kirjoittaja onsanoo:

Kuinka olette ratkaisseet tykönänne seuraavan probleemin: wc-pöntön vesiroiskahdusvaaran, kun pökäle putoaa sinne? Tässä vastausvaihtoehdot:
a) Vuoraan pohjan paperilla.
b) Vuoraan pohjan Hesarilla.
c) Nostan perseen tarpeeksi korkealle.
d) Otan pökäleen ilmasta kiinni ja lasken sen kädellä kevyesti pönttöön.
e) Valutan pökäleen pöntön reunaa pitkin veteen.

19-vuotias James Hetfield riimitteli aiheesta seuraavasti:
Searching,
seek and destroy
Searching,
seek and destroy
Searching,
seek and destroy
Searching,
seek and destroy

Jos Metallicasta pitää paskempaan vaihtaa, niin Manowar tai Guns and Roses sopisi aika hyvin.
Kyllä vuotaa vaikka valtionsalaisuudet parin Die For Metal ja Paradise City -luukutuksen jälkeen.

Tilanteen odotetaan eppunormalisoituvan koska tahansa. Lähetetään Eput Euroviisuihin ja jätetään ne sinne.

Eppujakin paremmin kidutus luonnistuisi soittamalla radio Novan, NRJ:n ja KissFM:n parhaita paloja jatkuvalla syötöllä: juontoja, tunnareita ja ”sääennusteita”, niin johan pehmenisi Mohammedin kallo, plop vaan se sanoisi.

Metallicalta tulee muuten uusi levy ensi keväänä, joten ei kannata bändiä vielä hylätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Puolan hallitus epäilee Teletappia homoksi

(PUOLA) Puolan hallituksen nimittämä lapsiasiamies Ewa Sowinska sanoo olevansa huolissaan Teletappien mahdollisesta homovireestä. Sowinska on huomannut, että käsilaukkua kantava Tiivi-Taavi...

Close