Kategoriat
Kotimaa

Puolustusministeri Häkämies tarkentaisi siviilipalveluksen sisältöjä

(LAPINJÄRVI) Väli-Suomen Sanomalehtien haastattelema puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.) olisi valmis lyhentämään siviilipalveluksen kestoa, mikäli samalla tarkennettaisiin palvelusjakson sisältöä. Häkämies toivoisi, että uudistuneessa siviilipalveluksessa kiinnitettäisiin nykyistä enemmän huomiota kriisinhallintatehtäviin ja miinanpoljentaan.
”Voisin kuvitella, että se sisältäisi onnettomuustilanteisiin varautumista, suojaamista, auttamista ja tiedottamista sekä jalkaväkimiinojen räjäyttämistä niihin kävelemällä”, Häkämies sanoo.
Näiden ehtojen täyttyessä puolustusministeri olisi valmis lyhentämään siviilipalveluksen jopa 23 kuukauteen.

19 vastausta aiheeseen “Puolustusministeri Häkämies tarkentaisi siviilipalveluksen sisältöjä”

Aletaan lakanoita viikkaamaan koko porukka. Ryypättiin tuossa Tannerin Väinön kanssa ja se sanoi, ettei mitään sotaa tule. Se tietää mistä puhuu, se on oikein ulkoministeri!

Eiku nyt pitäis ruveta pelkäämään taas Venäjää! Sehän on vuosisatoja [sic] kahinoinu Suomen [sic] kanssa! Rauhaa ei tule ennen kuin Lebesraum on idässä laajennettu Uralille ja yli! Suomen pojjat urhokkaat etc.

Kaikille pasifisteille tiedoksi, että puolustusvoimat voidaan lakkauttaa heti kun saadaan varastoitua vähintään kaksi megatonnin mannertenvälistä jokaista ulkomailla sijaitsevaa asutuskeskusta kohti.

Ehkä jo parin vuoden päästä uimarannoillamme saadaan ihastella bikinien sijasta uusia mullistavan paljastavia ’Åland’ uima-asuja.

Jos isoisämme olisivat lähteneet sivariin, joka iikka meistä palvelisi armeijan vihreissä kolme vuotta. Aseistakieltäytyjät pesisivät ukrainalaismummojen pyllyjä.

Yksi strategia olisi toki käyttää vain ja ainoastaan propagandaa. Vituttaa kaikkia muita suunnattomasti (plussaa sekin), ja toimii ainakin niin kauan kun asutuskeskukset ovat yhtäsuuria tai suurempia kuin telttakylä. Bonuksena voi tulla ”ylläreitä” ja elämä pysyy jännittävänä.

Jos venäläisten isoisät olisivat lähteneet sivariin, mutta meidän isoisämme eivät olisi, niin joka iikka venäläisistä palvelisi armeijan vihreissä kolme vuotta. Aseistakieltäytyjät pesisivät suomalaismummojen pyllyjä, siis venäläisten aseistakieltätyjät. Jos taas kaikki olisivat lähteneet sivariin, niin kukaan ei palvelisi armeijan vihreissä eikä kukaan pesisi mummojen pyllyjä.

Jos taas kaikki olisivat suosiolla lähteneet pesemään mummojen pyllyjä, kenenkään ei tarvitsisi nyt mennä sivariin kaatumaan sosiaalisesti oikeudenmukaisen yhteiskunnan puolesta.
No joo, aika väsynyttä.

Jos vihreään sotilasasuun pukeutunut mummo pesisi pyllyäni, sykkeeni nousisi ja minulta tulisi.
Siis oksennus.

Täällähän kommentoivat pelkät sivarit. Jos en pesisi pyllyäni, niin kuka pesisi?
Lasten sanoin:
”Siniristilippumme
Kuka pesi peppumme”
Mutta kuka puolustaisi pyllynpesijöitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Eppu Normaalin uusi levy Yhdysvaltain armeijan tilaustyö

(GETTYSBURG) Suomirockin legenda Eppu Normaali palaa jälleen levytysstudioon - tällä kertaa yllättävän tahon kannustuksesta. Bändin mukaan tuleva levy on räätälöity...

Close