Kategoriat
Kotimaa

Sivari ei lyhentynyt

(TELTTAKYLÄ) Lapinjärven koulutuskeskuksessa koettiin maanantaina hämmästyksen hetkiä, kun havaittiin, ettei sivari poliitikkojen lupauksista huolimatta olekaan lyhentymässä. Päinvastoin, lempääläinen aseistakieltäytyjä ja rastapää Aarno Pekurinen oli pidentynyt liki puolellatoista sentillä.
Syyksi politiikan kommentaattorit epäilevät Pekurisen myöhään alkanutta puberteettia, jonka seurauksena hänen pituuskasvunsa jatkuu vielä aikuisiälläkin. Pekurinen itse on tilanteeseen pettynyt.

”Kyllä minä koen tämän pidennyksen rangaistusluonteisena. Farkutkin alkavat käydä pieniksi”
, mokoma hippi solkkaa.

8 vastausta aiheeseen “Sivari ei lyhentynyt”

Kyllä saataisiin sivareita ainakin hieman lyhemmäksi, kun laitettaisiin muutama telamiina + täyspakkaus selkään.

Onx toimituksen homot sensuroineet sivarin lhaastattelua, kun TISSIT puuttuu muuten hyvästä artikkelista?

Ai että sivarissakin pojista tulee miehiä, kun ne alkavat siellä tuolla tavalla kasvamaan? Kenen luvalla tällaista tapahtuu?! Kysyn vaan.

Voi vitun sivarit eikö niitä nyt jo vois lopulta alkaa käyttään lämpövoiman tuotannossa.

huoh… oikee saa nauraa minkälaiset teinit täälläkin käy kirjottelemas… armeijassahan niitä ”miehiä” tulee… vähä niinku tässä oli juttua ku se yks ampu sen 16 vuotiaan melkeen heti ku pääsi armeijasta… ei tainnu pojalla pää kestää… eli menköö ne sivariin jotka ei armeijaan halua ja menköön ne armeijaan jotka haluaa.

Min oon sitä mieltä, että koko sukupolvi vain ensi- ja oletusarvoisesti sivariin; vanhainkotiin ja sairaalaan mummoja kääntämään. Siellä sitä makuuhaavoja pestessä ja paskaa luututessa oppii jotain Todellisesta Elämästä, toisin kuin silloin, kun jossain metsässä juoksee ”laukaus laukaus” huutamassa ja poikien kanssa hippaa leikkimässä… Tehdään pojista miehiä, joo. Mutta millaisia miehiä. Brööööygh, että sylettää, tollanen tarkoitukseton uusintavasti homososiaalinen äijäilypelehdintä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Puolustusministeri Häkämies tarkentaisi siviilipalveluksen sisältöjä

(LAPINJÄRVI) Väli-Suomen Sanomalehtien haastattelema puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.) olisi valmis lyhentämään siviilipalveluksen kestoa, mikäli samalla tarkennettaisiin palvelusjakson sisältöä. Häkämies toivoisi,...

Close