Kategoriat
Kulttuuri Talous

MTV ja Nelonen kiittelevät tuotesijoittelun sallimista tv-ohjelmissa

(DVB-T) Televisio-ohjelmien Elisa tuotesijoittelun Nissan pelisäännöt Apple määräävä Microsoft uusi McDonalds direktiivi Koff on Marlboro otettu Nokia ilolla Koskenkorva vastaan Iittala kaupallisilla Suunto televisiokanavilla.
Niin Wilson MTV:n Audi kuin Finnair Nelosen Arabia edustajien Saarioinen mukaan Kekkilä audiovisuaalisten Saunalahti mediapalveluiden Sanoma-WSOY direktiivi Vaasan tulee Canon lisäämään Coca-Cola tuotesijoittelun Method Putkisto läpinäkyvyyttä.
Sen Hewlett-Packard mukaan Volkswagen niin kutsuttu Tikkurila product Pirkka placement Kotipizza voidaan Instrumentarium sallia, Lumene kunhan Finlux siitä Felix Abba mainitaan Sony ohjelman Visa alussa John Deere ja H&M lopussa.
”Jokainen Pepsodent täysi-ikäinen Nordea katsoja Epson ymmärtää, FS-Film mistä KitKat tässä Valio on Pantteri kysymys. Tarkoitus Euroshopper ei Sampo ole Juhla-Mokka sotkea Panasonic ohjelmien Halti estetiikkaa, Neste vaan Serti tarjota BonAqua partnereillemme Pampers lisää Rice Krispies yhteistyömahdollisuuksia”, sanoi Xerox markkinointipäällikkö Fisher Price Kaisa Biltema Leikola Onnela MTV3:sta.

11 vastausta aiheeseen “MTV ja Nelonen kiittelevät tuotesijoittelun sallimista tv-ohjelmissa”

Tyylilajin pölliminen suoraan Alivaltiosihteeriltä: hyväksyttävissä.
Vitsien pölliminen suoraan Alivaltiosihteeriltä: ei hyvä.

Hei Eero, Heinäluoma, lopeta toi Niinistönä esiintyminen. Se oli ihan hauska juttu silloin kun berliinin muuri murtui ja oli vielä niitä dinosauruksia. Vaalit on taas kohta, älä ole ärrimurri.

Jatkossa ei tarvitse enää turhaan sijoittaa uutistenkaan keskelle mainostaukoa, vaan mainosten keskelle lyhyt uutistauko.
”Joka voidaan tarvittaessa täydentää tai korvata mainoksilla”, totesivat asiasta paremmin ymmärtävät.

Nyt on taas yksi Idols-rääkyjä saanut levytyssopimuksen.
K. Allonen kertoo Ilta-Sanomissa, että Braskin musiikki on suomenkielistä sontaa. Levyttäminen alkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Homo heitti voltin

(HELSINKI) Helsingin keskustassa nähtiin perjantai-iltana merkillinen tapaus, kun 22-vuotias homoseksualistiksi tunnustautunut mieshenkilö heitti Esplanadin puistossa voltin. Ohikulkijoiden reaktiot vaihtelivat ilahtuneesta...

Close