Kategoriat
Kotimaa

JSN rajoittaisi tyhmien ihmisten oikeutta verkkokeskusteluun

(WEB 2.0) Julkisen sanan neuvoston mielestä tyhmillä ihmisillä pitäisi olla muita vähemmän oikeuksia käydä julkista keskustelua internetissä. Neuvosto julkisti viikonloppuna pitkään odotetun julkilausumansa netin keskustelupalstoista.
”JSN on pohdinnoissaan tullut siihen tulokseen, ettei verkkokeskustelun ongelmana ole itse väline tai moderoinnin puute vaan se, että liian monilla vitun tyhmillä on pääsy internetiin. Se on valitettavasti tehty liian helpoksi”, linjaa neuvoston tiedottaja Erkon Hyväksymä Kriittinen Toimittaja.
Kivistö toivoisikin puhelinyhtiöiltä ja muilta operaattoreilta vastuullisempaa otetta, jotta ”kaikki saatanan vatipäät paska-aivot” saataisiin pysymään poissa verkosta. Tällä tavoin kovaa keskustelua herättäneet verkon kunnianloukkaus- ja julkisuuskysymykset hoituisivat ilman uutta lainsäädäntöä tai sivustojen ylläpitäjille koituvia kohtuuttomia lisärasituksia.
Lehden saamien tietojen mukaan ensimmäisten joukossa internetin käyttöoikeuksia rajoitetaan kaikilta Suomi24-palstan kävijöiltä, Irc-gallerian jäseniltä, kaikilta nimimerkillä Helsingin Sanomien verkkokeskusteluun osallistuvilta sekä Lehden lukijoilta.
Myös tietokonealan ammattilaiset pitävät JSN:n ehdotusta tervetulleena.

”Tämä on enemmän kuin web 2.0, tämä on Web 2.1 – nyt ilman tyhmiä ihmisiä!”
lanseeraa it-guru Petteri Järvinen.

30 vastausta aiheeseen “JSN rajoittaisi tyhmien ihmisten oikeutta verkkokeskusteluun”

Lehti on julkisuudenkipeä huora! Pääministerin saunansytyke -kirja oli floppi! Lehden lapset pitää ottaa huostaan! Viimeinen niitti oli Hymy-lehdessä julkaistut Lehden tissi- (mainittu) kuvat! Lopeta avautuminen Lehti!

Bushin veren himoinen ja ahne hallitus on irakissa vain öljyn perässä ja hakkimassa kaikille ystävilleen tuottoisia jälleen rakennus sopimuksia. lisäksi bushia ei ole vielä kertaakaan enemmistön äänillä valittu presidentiksi vaan republikaaninen puolue on varastanut ja kahdete presidentin vaalit peräkkäin. bush fasisteineen pois irakista ei öljyä verestä!

Loistava artikkeli, varsinkin guru-Järvisen kommentti toi lisää informatiota nykyisten päättäjien tietotaidosta (herra järvinen kun on ollut lähellä sydäntä jo yli parikymmentä vuotta, aina siitä lähtien kun jouduin peruskoulukäisenä opettelemaan lukemaan englanninkielisiä kirjoja koska kyseessäolevan expertin kirjat olisivat jenkeissä aiheuttaneet joukkokanteita).

Mielestäni asiasta voitaisiin säätää laki koskemaan myös muita, konkreettisempia, julkisia tiloja, kuten teitä, puistoja, virastoja, tavarataloja ja vastaavia.

Miksi helvetissä täällä ei puhuta tarpeeksi siitä kun ihmiset pysäköivät autojaan ihan mihin sattuu. Miksi helvetissä pitää parkkeerata niin ruudun reunaan että kukaan muu ei mahdu kulkemaan.
Miksi ihmisen oikeutta rauhalliseen asumiseen ei kunnioiteta. Eilenkin taloyhtiömme käytävästä kuului askeleita vielä 22.04-22.25 välisenä aikana. Pihalla auton ovia paukutettiin äänekkäästi ja epäilen että vieraspaikkoja käytettiin väärin, vaikka täältä sitä ei näe.
Minusta netti pitäisi kieltää niiltä vitun ääliöiltä jotka eivät osaa muutenkaan piitata säännöistä!

Eli kalamiesten pitää tästä lähin todistaa olevansa älykkäitä voidakseen keskustella työvälineistään? Kaikkea sitä Suomen suurimmassa kalastajakylässä keksitäänkin.

Syyttä suotta pilkkaatte Suomi24:sen käyttäjiä. Windows Vistan julkaisun aikoihin Aamulehti siteerasi asiantuntijoina Suomi24:n keskustelupalstoja – ilmeisesti Petterillä on silloin ollut kiirettä kun ei ole ehtinyt maakuntalehteen kommentoimaan.

Allyalias osuu arkaan paikkaan. Kyllä minustakin pitäisi kieltää tyhmiltä kaikenlainen liikkuminen julkisilla paikoilla. Heidät pitäisi kerätä jälleenlähetyskeskuksiin siksi aikaa kun kehitetään sopiva lopullinen ratkaisu ongelmaan (nk. Endlösung).
Ja jotta tämä nyt ei menisi aivan ohi tyhmiltä, ylläoleva oli sarkasmia (nk. Sarkasmus, Hohn).

Olisin valmis maksamaan ”Web 2.1:n” käytöstä moninkertaisen hinnan! Oikeasti!
Vaihtoehtoisesti voisin tyytyä nettiin, jossa kanssakäyttäjiä voisi verkon yli vetää kuonoon.

Minusta tuo Endlösung kuullostaa oikeansuuntaiselta ratkaisulta; juurikin 30-40-lukujen aika keski-euroopassa on loistoesimerkki kuinka säännöillä ja niiden tarkalla valvonnalla saadaan roskaväki yms. säännöistäpiittaamaton väestö kuriin ja herran nuhteeseen.
Syytä olisi ottaa esimerkkiä.
nimim. tähti rintaan(ko) internetin käyttäjille?

Miksi verkkokeskusteluja pitäisi rajoittaa, eihän kenenkään ole pakko niitä seurata. Mun mielestä tärkeämpää olisi sensuroida tyhmien toimittajien ja tuottajien tv-ohjelmat telkkarista, koska niitä on jokaisen pakko seurata.
Mielestäni Yleisradion 2 kanavaa ovat riittävästi välittämään meille tietoa ryhävalaiden vedenalaisesta elämästä, välittämään kirkasotsaisia poliitikkoja värikuvina sekä tuomaan lauantai-illan huumaa hra Maturan muodossa.

Miehen nimi oli Matula. Myös Horst Tappertin nimi on syytä mainita tässä. Muuta mainitsemisen arvoista tuolla meediavirrassa ei sitten juuri esiinnykään. Internetin keskustelupalstoilla täysin hallitsematon määrä kusipäitä ja minäkin täällä jonon jatkeena.
Onkohan tässä koneessa virtapainiketta missään? Lopullinen ratkaisukin kelpaisi.

Yhdyn lukuisin eri tavoin edellisiin kirjoittajiin, mutta itsehän näkisin lopullisen ratkaisun vielä hieman radikaalimpana: hävitetään kaikki ihmisen aikaansaama maan tasalle ja siirrytään elämään takaisin metsiin! Rakennukset, kaikki infrastruktuuri, ylipäätään kaikki mikä tekee tästä elämästä ihan liian vitun helppoa ja silti monimutkaista. Siinä sitten muutaman kuukauden kuluessa viimeistään alkaisi ne tyhmimmät ja muutenkin huonoimmat ihmiset hävitä sukupuuttoon luonnon valinnan myötä.
PS. saanx sun mesen? ;:::;))):) <3

Jos kaikille foorumeille pitäisi osata kirjoittaa tekstiin oikein yksi sana (ollikivinen), niin suurin osa idioottimaisimmista kirjoituksista ei pääsisi läpi.

Mutta oh my Darling: Mikäli muuttaisimme metsiin, eloon jäisivät vain käytännön töihin kouluttautuneet amisviiksineen. Insinöörit ja humanistit (lue: älykkäimmät) kuolisivat heti, elleivät osaisi vietellä maajusseja/maajuttia. Nykyinen maailmanmeno on kuin luonnonsuojelua, annetaan elämisen mahdollisuus onnettomille nyhveröille, jotka eivät oikean työnteon yhteiskunnassa selviäisi.
Ja Jiri Parmalle: Pahoittelen, olen katsonut liikaa mäkihyppyä ja liian vähän dekkareita – Jan Matura — Josef Matula – sama asia. Mäkihyppy on vain jotenkin niin fallista: muna-asento, haarat levällään, lentää pitkälle ja pysyy loppuun asti pystyssä. Suokaa anteeksi, älkääkä kertoko piispalle.

Kukaan ei ole kieltämässä typerysten netinkäyttöä.
Millä sen voisi estääkkään. Minäkin olen täällä edelleen ja pysyn.
Pasila on paras tuutista tuleva ohjelma. Se turpaanvetojakso oli paras.
Kai siinä Petteri Järvinenkin olisi saanut tupaansa, kun henkilö aikoi vetää turpaan koko maailmaa.

eihän tätä lehteä voi käyttää edes saunansytykkeenä… kelse!!!
– –
mitä muuten itse asiaan tulee niin: maahamme tulisi mitä pikimmin luoda kirjoittajien auktorisointijärjestelmä. Julkiseen välineeseen so. lehti, netti tms. kirjoittajalla tulisi olla Kansallisen Journalisti Auktorisointi Lautakunnan (KJAL) myöntämä lisenssi kirjailuun. KJALin kokoonpano muodostuisi vastuullisten mediatalojen edustajista sekä kolmen valtapuolueen puoluesihteereistä. NÄin voitaisiin parhaiten varmistaa keskustelun tason säilyminen sekä maamme ulkopoliittiset suhteet vaarantavien kirjoitusten jättäminen ilman julkaisemati.

Miksi tahdotte rajoittaa sananvapauttamme? Punavihreä stalinistilehti yrittää estää maahanmuuttokriittisen keskustelun!
Onko Lehdessä töissä Tampereen yliopiston journalistiikan laitoksen kouluttamia politrukkeja? Naistutkijoita? Punavihreitä mokuttajia?
Mikäli meitä estetään keskustelemasta on kosto kamala – ainakin Hyysärin keskustelupalsta vaikenee ikuiseen hiljaisuuteen, ja joudumme uhkailemaan Astrid Thorsssia ihan lihatodellisuudessa!
Onko sitten kivaa, kun joukko Urjalan perussuomalaisia varavaltuutettuja juoksee ympäriinsä uhkailemassa Thorsssia, häh, miten on, mokuttajat?
Stallarit! Mokuttajat! Hyysärit!
Itkupotkuraivari! Itkupotkuraivari! Itkupotkuraivari!
Lopuksi tahtoisin vielä lisätä, että Eiran Mestari on aina oikeassa, Scripta on jumalallista totuutta, ja Homma-foorumi on pyhä seurakunta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yleissivistävät sähkeet sunnuntaiksi

Rousku - Rouskut kuuluvat kantasieniin, tarkemmin ottaen helttasieniin. Rouskut kasvavat pääasiassa metsissä. Useimmat rouskut ovat ruokasieneksi kelpaavia. Rrrrousku. Vrt. paholaisrousku....

Close