Kategoriat
Tiede

Saturnuksen renkaiden rakenne yllätti tutkijat

(AURINKOKUNTA) Saturnus-planeetan renkaiden rakenteesta on paljastunut uusia seikkoja, jotka ovat saaneet maailman astronomiyhteisön ymmälleen. Cassini-luotaimen ottamista ultraviolettikuvista on ensimmäistä kertaa paljastunut, että Saturnuksen renkaat ovat täynnä pikkutuhmia kuvia.
”Sieltä on tähän mennessä laskettu parisenkymmentä kirkkovenettä, muutama ’vedä käteen’ -vitsi ja useita erilaisia pippelin kuvia”, Nasan asiantuntija Kevin Painas kommentoi.
Tiedemiesten mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun aurinkokunnastamme on löydetty mitään nöpöttävää nänniä rivompaa. Aiemmin NASA:n tutkijat ovat epävirallisesti ilmoittaneet löytäneensä niin kutsuttuja ruskeita eksoplaneettoja, joiden irtosuhteista liikkuu hurjia huhuja ESA:n käytävillä. Virallista tietoa asiasta ei kuitenkaan ole.
”Mikäli tämä meno jatkuu, taivaankansien tiirailusta tulee melkoisen paljon houkuttelevempi uravalinta nuorille epäsosiaalisille miehille”, Painas ennusti.

10 vastausta aiheeseen “Saturnuksen renkaiden rakenne yllätti tutkijat”

Se olikin varmaan Saturnuksen renkaista irronnut kappale tämä parimetrinen pimppi, jonka nähtiin liikkuvan Helsingin keskustan halki eilen?

#1: Mutta kuten tiedämme, tuon typerän vitsin takia tulevaisuudessa Uranuksen nimi muutetaan Urrectumiksi.

Tunnelma laski huomattavasti kun huomattiin että tältä osin rengasmateriaali on terrestriaalista alkuperää. Kyseessä on jäätynyt ja sitten hienoksi pölyksi hankautunut Jim Hoffan ruumis, joka on ammuttu Saturnukseen Palmen murha-aseella

Miksi lähteä maata edemmäs tirkistelemään, kun kesä tekee tuloaan ja ensimmäiset punaposki- ensikortsunostaja-teinipojat on bongattu S-Marketissa? Kaduilla voi nähdä naisia ilman toppatakkeja, ja paljaat reidet läikähdyttävät vanhan miehen mieltä kummasti. Verhottu alastomuus on eroottisinta.
Ihmettelin keväällä, kun kondomimainokset ilmestyivät katumainoksiin. Sitten ymmärsin mainostajien vakavan sanoman. Vaalien aikaan katutolpat oli täynnä mulkkujen kuvia. Ehkäisyn mainostaminen tässä yhteydessä osoittaa meidän elävän vastuullisessa markkinataloudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
JSN rajoittaisi tyhmien ihmisten oikeutta verkkokeskusteluun

(WEB 2.0) Julkisen sanan neuvoston mielestä tyhmillä ihmisillä pitäisi olla muita vähemmän oikeuksia käydä julkista keskustelua internetissä. Neuvosto julkisti viikonloppuna...

Close