Kategoriat
Sähkeet

Tampereen työterveysklovnit saapuvat kesäkuussa

Työntekijöidensä jaksamisesta huolestunut Tampereen kaupunki on palkannut klovneja piristämään kunnallistyöläisten elämää. Ensimmäiset kahdestasadasta pellestä saapuvat kaupunkiin kesäkuun loppupuolella. Klovnipossen kustannukset ovat noin 90 miljoonaa euroa.

4 vastausta aiheeseen “Tampereen työterveysklovnit saapuvat kesäkuussa”

Toivottavasti kaikilta palkatuilta pelleiltä löytyy tehtävään pätevöittävä pelle [amk] -tutkinto.

Kuulostaa humanistien katkeralta tilitykseltä! Klovnien erona humanisteihin on, että humanisteille ei makseta palkkaa.

Kuuleman mukaan kyseisen joukkion päällikkö, Nolzeiska Gambinavits, on entisen Neuvostoliiton arvostetuimpia pellejä. Hän on toiminut aiemmin mm. Sorokan (nyk. Belomorsk) poliittisen maatalouskombinaatin valantehneenä pellenä. Erinomainen valinta virkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *