Kategoriat
Kotimaa

Ksenofobikot vaativat liikuntaesteetöntä kaupunkia

Ulkomaalaisten ja seksuaalivähemmistöjen näkyminen katukuvassa saattaa tulevaisuudessa estää pahimmin oireilevia ksenofobikkoja jopa lähtemästä kotoaan.
(KOUVOLA) ”Julkiset rakennukset ja -tilat on jo vuosia pyritty rakentamaan niin, ettei esimerkiksi pyörätuoli ole este liikkumiselle. En ymmärrä, miksei myös meitä kaiken vieraan sairaalloisesta pelosta kärsiviä voida huomioida nykyistä paremmin” vuodattaa Tero.
”Nykyään saatan milloin tahansa törmätä kaupungilla neekeriin. Tämä todella rajoittaa mahdollisuuksiani ottaa osaa yhteisöni päivittäiseen elämään” toteaa Tero voimakkaasti ulkonevia silmiään muljautellen.

”Suomi
ksenofobikoille”

Tero ei ole yksin. Suomen ksenofobikot vaativat nyt eduskunnalle suunnatun adressin voimin vaivansa parempaa huomioimista kaupunkisuunnittelussa.
”Käytännössä tämä tarkoittaisi yksinkertaisesti kaupunkien uudisrakentamisen suunnittelemista siten, että kaupungilla on mahdollista liikkua näkemättä ketään eriväristä, oudosti pukeutuvaa tai pitkätukkaa. Myös sivarit tulisi kyetä erottelemaan pois katukuvasta” summaa Suomen ksenofobikkojen toiminnanjohtaja Kari Rajamäki.

”Homot takas
afrikkaan”

Ksenofobiaa ei pidä vähätellä: se voi vaikeuttaa elämää siinä missä mikä tahansa oikeakin ongelma. Pahimmillaan se voi estää jopa kotoa poistumisen. Teron ystävä Jari kuvailee omaa tilannettaan koskettavasti.
”Hyperventiloin heti nähdessäni neekerin. Ei sille mitään voi. Paperipussia siihen tarvitaan heti tai henki lähtee. En ymmärrä, kuinka tämä voi vielä nykyaikana olla mahdollista. Homonkin näin kerran aika varmasti” selvittää Jari vahvan etupurennan takaa.
Suomen ksenofobikot luovuttavat adressinsa eduskunnalle suurella joukolla kesäkuun aikana. Tämän jälkeen tarkoitus on porukalla piestä joku pitkätukka tai muu homo.

6 vastausta aiheeseen “Ksenofobikot vaativat liikuntaesteetöntä kaupunkia”

ennen vanhaan lehtikin oli sentään oikeassa eikä lähtenyt näihin isän maata herjaaviin akateemisten vasemmisto kommujen kelkkaan!
erkko on tyytyväinen taas lesbotoimittajiinsa!

Minä en nyt ymmärrä mitä tekemistä Kari Rajamäellä on ksenofobian kanssa. Hänhän on sentään vasemmistopuolueen kansanedustaja.

Ai SDP on vasemmistopuolue vai? Nyt on Osamalle sattunut erehdys. SDP nimittäin on nykyään Suomen suurimpia oikeistopuolueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tampereen työterveysklovnit saapuvat kesäkuussa

Työntekijöidensä jaksamisesta huolestunut Tampereen kaupunki on palkannut klovneja piristämään kunnallistyöläisten elämää. Ensimmäiset kahdestasadasta pellestä saapuvat kaupunkiin kesäkuun loppupuolella. Klovnipossen kustannukset...

Close