Kategoriat
Kulttuuri

Yle uusii suosikkisarjan

(SHILOH) Yleisradio uusii runsaan yleisöpalautteen vuoksi menneiden vuosien suositun lännensarjan. Pyssysankarista kertova Virginialainen on noussut viime aikoina myös nuoremman polven suosioon kautta maailman, kuten Etelä-Koreassa.
”Ihmiset kaipaavat tällaisia vanhoja kunnon moraalisarjoja, joissa oikean ja väärän raja on täydellisen selvä”, kommentoi penis digisovittimessa yllätetty Mikael Jungner.
Uusinnat alkavat pyöriä jo viikonloppuna, mutta Yleisradiosta ei osattu vielä sanoa, tulevatko lähetykset digitaalisena vai analogisena.

5 vastausta aiheeseen “Yle uusii suosikkisarjan”

Jaa että meidän pomolla onkin tuollaisia mielihaluja, suhde kuuluttajaan taitaakin olla vain kulissi. Joka tapauksessa YLEn(kin) ohjelmat ovat Aunuksesta, joten ne lähetetään vastedeskin anaalogisesti. Uuden digiajan täyteohjelmana nähdäänkin digi-TV:n kautta pelattava Hintendo-pelikokoelma jonka kaikissa peleissä upotetaan hinaajia mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa.

Huh. On Lehdelle pokkaa, mutta hyvä niin. Piti ilmeisesti oikein vuorokausi miettiä, että kehtaako julkaista.
Jungnerista en sano mitään. Varmaan syö miestä. Syöpä.

Epäilemättä kyseessä on P-Korean juonima attentaatti. Jungner voisi myydä loputkin vokaalit nimestään, Mkl Jngnr kuulostaisi paremmalta ja sointuisi hiehosti yhteen YLE:n selkeän tiedotuslinjan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisit valtasivat talon Tanskassa

KÖÖPENHAMINA. Tanskalaispoliisit rynnäköivät maanantai-iltana Kööpenhaminan Nörrebron kaupunginosassa tyhjänä olevaan koulutaloon. Noin 150 naamioituneen poliisin joukko otti talon haltuunsa ja julisti...

Close