Kategoriat
Talous

Vedonlyöntitoimistoille jättitappiot hallitusveikkauksista

(JOMALA) Kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt kokivat miljardiluokan tappiot Matti Vanhasen ilmoitettua tulevan hallituksen kokoonpanon. Yhtiöt tarjosivat asiakkailleen mahdollisuuden veikata, mitkä puolueet nostettaisiin hallitusvastuuseen. Suurin osa veikkaajista nettosi rahansa Ruotsalaisella kansanpuolueella.
”Olihan se melkoinen yllätys, että RKP oli taas hallituksessa. Ehkä se kahdeksan kiinteä kerroin oli sitten liian korkea”, pohtii Ladbrokesin maajohtaja Edmund Hillary.
Suuria tappioita kokivat myös muut suuret eurooppalaiset vedonlyöntiyhtiöt. Monessa yrityksessä onkin edessä syyllisten metsästäminen.
”Olin aivan varma, että RKP esittää niin kovat vaatimukset hallitusohjelmaan, että se jää taatusti oppositioon”, toteaa kertoimenlaskija, joka työttömyyden pelossa haluaa pysytellä nimettömänä.

2 vastausta aiheeseen “Vedonlyöntitoimistoille jättitappiot hallitusveikkauksista”

Oli kyllä kieltämättä aika paukku tuo RKP:n uutinen. Vieläkin seinät tärisevät täällä Ümajan bussiaseman perunakellarissa.

Kun ei lauantain lottoarvonnassa mennyt eläkehakemus läpi, niin nyt asia korjaantui.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Löydätkö Lehden aprillijutun?

On taas koittanut huhtikuun alku, ja kaikkihan me tiedämme mitä se tarkoittaa: aprillia, aprillia, ja kuravettä päälle! Kevään koittaessa kurttuotsainenkin...

Close