Kategoriat
Kotimaa Seksivau

SDP siirtyy vapaapainiin

Hallituksen ulkopuolelle jäänyt Suomen Sosialidemokraattinen Puolue aikoo luopua politiikasta ja siirtyä amerikkalaisen vapaapainin maailmaan. Puoluehallitus päätti myöhään keskiviikkona jättää rekisteröitymisanomuksen World Wrestling Entertainmentin hallitukselle.
”SDP uskoo, että tulevaisuuden tärkeimmät päätökset tehdään vapaapainikehissä”, kommentoi puheenjohtaja Eero Heinäluoma.
”Äänestysprosentti on ollut jo pitkään laskussa. On tullut korkea aika tunnustaa, että politiikka on eilisen juttu”, komppasi Erkki Tuomioja.

Lavapersoonia ideoitu jo viime vuonna

Nimettömänä pysyttelevät sisäpiirilähteet kertovat, että päätöstä olisi ryhdytty valmistelemaan jo viime vuoden puolella, vaalitappiota ennakoiden.
SDP:n puoluetoimistossa onkin jo ehditty hahmotella lavapersoonia useille puolueen keskeisille vaikuttajille. Toistaiseksi näistä esiteltiin tiedotusvälineille vain Eero Heinäluoman hahmo. Heinäluoma tulee esiintymään nimellä Iron Fist, ja hänen esiintymisasuunsa tulee kuulumaan punainen kypärä sekä viitta.
Tiettävästi myös entinen pääministeri Paavo Lipponen on ilmaissut kiinnostuksensa osallistua SDP:n uuteen tulemiseen.
”Mmmyhyh… Kun vielä sais Pekkarisen kehään ruhjottavaksi”, Lipponen kommentoi.

6 vastausta aiheeseen “SDP siirtyy vapaapainiin”

No jos näin on uusi demarilinjaus, niin minätyttö jätän nämä Stakesin hommat ja rupean taas puolueaktiiviksi. Olen aina haaveillut vetäväni turpaan Hardcore Hollya!!!

Kepulaiset päättivät pettää taas kerran ja harkitsevat hallituspaikan vaihtamista mutapainiin. Se kun on kuulemma äänestäjäkunnan mielestä paljon hohdokkaampi laji kuin vapaapaini.

Vaikka LEHDEN uutisoimat jutut ovatkin olleet uskottavampia kuin Paavo Väyrysen puheet (kumpi kusettaa enemmän) niin en usko tätä juttua. Minkä takia Heinis ja Pave muuten olisivat olleet kissojen TOKO-koulutuksessa? Siis tottelevaisuuskoulutuksessa. Kallion Karhupuistossa nähtiin Heiniksen vetävän Pavea pannassa ja vaimo vielä ruoskan kanssa perässä!
Totuudenkin olisi aika astua kehiin.

Onko SDP Face vai Heel talli?
Entäs meneekö muut puolueet mukaan. Halme voisi tehdä dramaattisen comebackin ja kaikkea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vedonlyöntitoimistoille jättitappiot hallitusveikkauksista

(JOMALA) Kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt kokivat miljardiluokan tappiot Matti Vanhasen ilmoitettua tulevan hallituksen kokoonpanon. Yhtiöt tarjosivat asiakkailleen mahdollisuuden veikata, mitkä puolueet nostettaisiin...

Close