Kategoriat
Muut

Löydätkö Lehden aprillijutun?

On taas koittanut huhtikuun alku, ja kaikkihan me tiedämme mitä se tarkoittaa: aprillia, aprillia, ja kuravettä päälle! Kevään koittaessa kurttuotsainenkin journalisti hieman hellittää otetta kynänvarresta ja antaa mielikuvituksensa lentää lukijoiden iloksi. Monista lehdistä onkin tänään itse kukin saanut lukea toinen toistaan kummallisemmista tapauksista: kelluvista ydinvoimaloista ja vaikka mistä.
Niinpä jopa Lehden tämänpäiväisen tarjonnan joukkoon on eksynyt tavallisuudesta poiketen pelkkää huuhaata ja liirumlaarumia. Mutta löydätkö sinä, Hyvä Lukijamme, vuoden 2007 aprillijutun, vai joudutko kuravettä juomaan?
Onnea etsintään ja hyvää kevään odotusta!
August Elokuu
kirjoittaja on kännissä teidän rahoillanne

20 vastausta aiheeseen “Löydätkö Lehden aprillijutun?”

Mikään näistä teemoista ei juurikaan menestynyt juuri käydyissä eduskuntavaaleissa, joten niiden kaikkien täytyy olla aprillia. Ette kai vihjaa että vaaliuurnille vaivautuneet olisivat äänestäneet väärin?

”Nainen valittiin maakuntalehden päätoimittajaksi” vuoden 2007 päiväyksellä. Mitä mää voitin?

Italialainen moottoripyöräpaja on lanseerannut taas näitä kyseenalaisia mainoskampanjoita. Kevätpoplarini ryvettyi pahoin eilisellä kävelylläni, kun joku sunnuntaimopoilija kaahaili lätäköiden kautta ja roiski likaa päälleni. Mielestäni tämä on huono mainos ja pitäisi vetää pois katukuvasta: ”Aprilia, Aprilia, ja kuravettä päälle”

Kyllä se on tuo ”Vammalan kappalainen suostuu yhteistyöhön naispapin kanssa.” Kyseinen pappi oli meikäläisen rippipappi, eikä hän kantaansa niin vaan muuta! On muuten mukava ja asiallinen tyyppi.

Käsittääkseni kaikki edustavat sitä totuutta, jossa elämme ja josta Lehti pitää meidät tietoisena päivästä toiseen, vuodesta toiseen ja vaalikaudesta toiseen. Aprillijuttua ei siis tänä vuonna ollut tarjolla.

Se aprillipila oli eilisessä Iltalehdessä, kun siellä sanottiin, että kuutti paistatteli päivää Kaivarissa. Oikeasti se kuutti teki saatana nälkäkuolemaa siinä biitsillä!

Missä Harald -hylje, me halutaan tietää mitä Haraldille kuuluu!!!!
Lehti, missä teidän luontosivunne ovat, muistutatte toimistolla makaavia mursuja, siinä olisi hyvä lähtö.

Aih, niin viiltävää tekstiä että sattuu. 🙂 Erityisesti ”uutinen” maakuntalehdistä.

Niin, olen pudonnut ajastani. Muuttiko siis pääministerin morsian nimensä Harald-hylkeeksi?

Ennemmin kyllä etsisin munia kuin yritän löytää Lehden aprillijuttuja. Hups! Löysin jo. (Näihin ei kyllä pääsiäspupukaan koskisi.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nainen valittiin maakuntalehden päätoimittajaksi

(GENEERINEN KAUPUNKI) Keskisuuressa maakuntalehdessä tehtiin viikonloppuna odotettu päätös, kun lehden uudeksi päätoimittajaksi valittiin Nainen. Lehden hallituksen mukaan nimitysasia oli lopulta...

Close