Kategoriat
Seksivau

SonyBMG voitti tiukan Idols-kisan

(MAD DOG, TEXAS) Äärimmäisen jännittävä ja koko kansakuntaa kohahduttanut Idols-finaali ratkesi myöhään eilisiltana kiihkeän finaalilähetyksen päätteeksi. Voittajaksi kisassa selviytyi monien vaiheiden jälkeen SonyBMG. Hänen tulkintansa mm. sellaisista klassikoista kuin ”Rahat pois tyhmiltä” ja ”Kustaanpa silmään kustaan” sulattivat sekä tuomareiden että kansan sydämet.
”Mikään ei tässä maassa ole helpommin vietävissä kuin hevijanari”, naureskeli Sony matkalla pankkiin. Selkään taputteli mm. hyvä kumppani Fremantle.
Kakkoseksi ylsi iltapäivälehtien kansissa useasti esiintynyt Elisa, jonka voitto kaatui asiantuntijoiden mukaan lievään epävireeseen ja huonoon perseeseen. Siitä huolimatta hänen versiotaan ikivihreästä ”Rahat pois tyhmiltä” pidettiin oikein onnistuneena.
Myös Ilkka Jääskeläinen sanoi jotain, muttei sitä kukaan muista.

10 vastausta aiheeseen “SonyBMG voitti tiukan Idols-kisan”

Hetkinen. Kyllä minä nämä muut tunnen, mutta kuka vittu tuo Ilkka Jääskeläinen on?

Mitä? Onko Idols loppunut? Pitääkö minun nyt olla katsomatta Tanssii läskien kanssa-ohjelmaa vai joko Maajussille säälipillua on alkanut?

Asko Gallone kiitteli tiukkaa kisaa ja vieläkin tiukempia (naispuolisia) osallistujia.

Tämänkin Idiots-kisan jälkeen Jone Nikula luulee edelleen olevansa maailmankaikkeuden fiksuin ihminen. Ja lapset luulee, että SonyBMG on ihminen. Jokos niitä finaalijaksoja saa DVD:llä, niin saan saman tien ostettua isovanhemmille joululahjat?

Koskas me saadaan lukea Matti Nykäsen ja Tuurin kyläkauppiaan tuomaroinneista? Juice ja M.A.N. estradille!

Siis hiaman sieppaa toi JW:n kehuskelu sillä, että se saa tekstareita Elisalta! Mulle vaan soittelee joku Tele of Finlandin Teräsmies ja ehdottelee mitä sattuu.
Idiots-finaaliin ei muakaan kutsuttu, eikä Seppo Hovia, vaikka sen olis pitänyt juontaa koko show.

Vaan minäpä olenkin onnellinen miljoonas kävijä lähes jokaisella internetsivustolla jonne eksyn ja aikuisviihdesivuilla minulle satelee treffikutsuja.
Sucks to be Me. 🙂 (*sarcasm*)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uskontokunnat jeesustelevat pääsiäisen kunniaksi

Myös perinteinen toisinajattelijoiden vainoaminen viikonlopun tavoitteissa (IMATRA) Kolme suurta uskontokuntaa järjestää pääsiäisen kunniaksi suuret vainot. Suomen evankelis-luterilaisen kirkon organisoimiin vainoihin...

Close