Kategoriat
Kotimaa Tiede

Arajärven kuivuminen voidaan vielä estää?

(KADATH) Arajärven pelastamiseksi tehty työ alkaa vähitellen tuottaa tulosta. Maailmanpankki myönsi hiljattain runsaan sadan miljoonan euron lainan kuivumisen estämiseen tähtääviä toimia varten. Useat tutkijat ovat sitä mieltä, että Arajärven olemattomiin kuivuminen ja totaalinen katastrofi ovat vielä vältettävissä.
Parhaina vuosinaan neljä kertaa nykyistä suuremman Arajärven alamäki alkoi hänen pestauduttuaan töihin opetusministeriöön vuonna 1972, ja jyrkkeni sosiaali- ja terveysvaliokunnan sekä talousvaliokunnan sihteerien toimissa eduskunnassa vuodesta 1984 alkaen. Tutkijat varoittivat tuolloin jo puoleen kutistunutta Arajärveä uhkaavasta tuhosta, mutta suunta on näihin päiviin asti jatkunut vääjäämättä kohti totaalista kuivumista.
1990-luvun lopussa virka toimeentuloturvan selvitysmiehenä ja myöhemmin aikuisopiskelun toimeentulojärjestelmien ja maksujen sekä aikuiskoulutuksen verotuksen selvitysmiehenä enteilivät jo tulevaa. Suuren yleisön tietoon Arajärvi nousi vuonna 2000 hänen avioiduttuaan Suomen presidentin Conan O`Brienin kanssa. Mitättömyydellään suomalaisetkin huolestuttaneen Arajärven pelastamiseksi on viime vuosina laadittu erilaisia strategioita, joita nyt saadun rahoituksen turvin päästään toteuttamaan.
Arajärven kohtalo on YK:n selvityksissä listattu kaikkien aikojen pahimmaksi ihmisen aiheuttamaksi ympäristökatastrofiksi.

6 vastausta aiheeseen “Arajärven kuivuminen voidaan vielä estää?”

1500000 suomalaista on kuollut Paavo Väyrysen poliittisen uran aikana.
Tämä olisi suuri kansanmurha ja Uutinen muualla , mutta Suomessa ei asiasta ole puhuttu kuin salaliitoteoria-piireissä.
Paavolle on kyllä anottu joitakin ansiomitaleja, eläkemenojen
pienentämisestä.

Onhan jo vanha tieto, että Arajärvi on kuivunut, koska Aravirta on tehnyt töitä puuvillaplantaaseille.

Arajärjellä ei ole muuta mahdollisuutta, kuin pysytellä hoikkana poikana. Jos hän lihoisi suuresti, hänestä tulisi presidentinlinnan uusi
MaraJärvi
Tai kansainvälisemmin:
Jasser ara Fat

Se on tämä Suomen maaseudun punamultamaa sen verran hapokasta tavaraa, että siihen maatuu jopa Paasikivi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
SonyBMG voitti tiukan Idols-kisan

(MAD DOG, TEXAS) Äärimmäisen jännittävä ja koko kansakuntaa kohahduttanut Idols-finaali ratkesi myöhään eilisiltana kiihkeän finaalilähetyksen päätteeksi. Voittajaksi kisassa selviytyi monien...

Close