Kategoriat
Paavi

Shokkiuutinen Vatikaanista: Paavi on elossa

(VATIKAANI) Asiantuntijat niin Vatikaanissa kuin ympäri maailmaa ovat ymmällään paavi Benedictus XVI:n tilasta: reilun vuoden päivät paavina toiminut Joseph Ratzinger on edelleen elossa.
Johannes Paavali II:n me aikana totuttiin siihen, että pääsiäisen jälkeen piti olla sydänhierontaa antamassa ja antikoagulanttihoitoja jakamassa”, kertoi nimettömänä pysyvä kardinaali Jorge Liberato Urosa Savino Lehdelle.
Kansainväliset vedonlyöntitoimistot ovat vaipuneet epätoivoon uuden paavin hyväkuntoisuuden edessä. Varmana raatona pidetty saksalainen on ällistyttänyt kaikki olemalla kuolematta.
”Kaveri valittiin jumalauta melkein 80-vuotiaana hommaan, mutta ei ole vielä älynnyt tipahtaa”, manaili Betsonin raatolottovastaava Hugo Simberg.

4 vastausta aiheeseen “Shokkiuutinen Vatikaanista: Paavi on elossa”

Ihmekös tuo – nykyinen paavi Naz^H^H^HRatzinger kun on ”enemmän kone kuin ihminen, kieroutunut ja paha”, kuten edesmenneellä Ben Kenobilla oli tapana sanoa.

On porukalla sovittu, että nykyinen paavi säilyy elossa niin kauan, kunnes Seppo Kääriäinen ylenee kardinaaliksi. Sen jälkeen voidaan päästää ilmat pihalle Joosefista ja tuprutella valkoiset savut Kääriäs-Sepen kunniaksi!

Hienoa että Paavi voi hyvin. Samoin espanjalainen inkvisitio on voimissaan, noitien poltto VR:n makasiineilla on viimeisin todiste: palo on nyt todettu vahingossa syttyneeksi, ja kukaan ei ole missään vaiheessa kaivannut poltettuja noitia.

”Totta” kai Paavi ammattimiehenä ja pätevänä
henkilönä tehtäväänsä, osaa herättää kuolleista,
myös itsensä, mutta montako kertaa ja miks kuolee lopulta ???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomelta nootti Virolle patsaskiistan seurauksena

(TALLINNA) Viron ja Suomen välejä hiertävä patsaskiista on kärjistynyt viime yönä puhjenneissa mellakoissa Tallinnan keskustassa. Yhden ihmisen kerrotaan saaneen surmansa...

Close