Kategoriat
Kulttuuri Ulkomaat

Italialainen sirkustähti menehtyi

(TREVISO) Italian historian kuuluisin ja rakastetuin sirkustähti Manuela Di Centa menehtyi varhain maanantaiaamuna. Pitkän uran ihmeellisenä parrattomana naisena tehnyt Di Centa löytyi kuolleena kotoaan Pohjois-Italiasta. Hän oli menehtyessään 77-vuotias.
”Hänen kaltaistaan tuskin nähdään Italiassa enää koskaan”, kommentoi surun murtama sirkuksen ystävä Aldo Moro.
Di Centaa on usein verrattu kuuluisaan laulajaan Alessandro Moreschiin, joka jäi historiaan viimeisenä suurena kastraattilaulajana. Moni kultturinystävä pelkääkin, että Di Centa jäi myös lajinsa viimeiseksi.

7 vastausta aiheeseen “Italialainen sirkustähti menehtyi”

Missä on vappukalenteri häh? Kulkeeko tunnelbana ja liikennöikö pussit? Missä on tiedotusvälineen vastuu ja moraali?

Tuonen viita:
Bulvanian mehiläiset laulavat ylistystä maansa pitkäaikaiselle suurlähettiläälle, Viktor Kalborrekille, joka poistui keskuudestamme viime maanantaina.
”Friduna skiguna hoplaa, friduna skiguna jee.”

Mikä onkaan ihmiskunnan kohtalo? Tuntuu, että kaikki suurmiehet ja viihdetaiteilijat kuolevat yksi toisensa jälkeen. Ainoa, jonka Lehti on uutisoinut olevan elossa on kurttuinen paavi, josta ei touhutipattoman 1900- ja 2000-luvun lupauksen takia ole ihmiskannan elvyttäjäksi.
Vai onko niin, että Lehti muuttuu hetki hetkeltä enemmän pelkäksi kuolinilmoitussivustoksi? Haastankin teidät uutisoimaan toukokuun aikana vähintään kolmesta syntymästä! Lisäpisteitä saa yhden, jos vauva on avioliiton ulkopuolinen, 2 mikäli molemmat vanhemmat ovat julkkiksia, 3 jos kupeiden hedelmä on tulosta satunnaisesta syrjähypystä ja ennakoi muhevia elatuskiistoja, 5 mikäli vauvan on synnyttänyt homoparin miehekkäämpi mies.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Shokkiuutinen Vatikaanista: Paavi on elossa

(VATIKAANI) Asiantuntijat niin Vatikaanissa kuin ympäri maailmaa ovat ymmällään paavi Benedictus XVI:n tilasta: reilun vuoden päivät paavina toiminut Joseph Ratzinger...

Close