Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Pk-seutu odottaa uutta Blacksburgia Otaniemeen

”MIELELLÄÄN HYVISSÄ AJOIN ENNEN VAPPUA, KIITOS”
(TECH) Yhdysvaltojen Blacksburgissa hiljattain tapahtunut yliopiston verilöyly on herättänyt Suomessa orastavaa toivoa vastaavien tapahtumien rantautumisesta myös meille. Erityisen innokkaasti mahdollisia copycateja odotetaan pk-seudulla, sillä vappuun on enää runsas viikko aikaa.
Teekkarien asuttaman Otaniemen lähialueilla tunnelmat ovatkin jo liki epätoivoiset.
”Ikäväähän sellainen silmitön tappaminen olisi, mutta se on ainoa mahdollisuutemme. Muuten edessä on taas toista viikkoa haalareihin kusemista, tuloksetonta vonkaamista ja känniääliöintiä. Lapset pelkäävät ja koira syö taas toisen takajalkansa”, kertoi paikallisen asukasyhdistyksen puheenjohtaja Terttu Isohuhta-Horo.
Hän kuitenkin muistuttaa, että espoolaiset toivoivat samanlaista ihmettä jo Columbinen tapahtumien aikaan vuonna 1999 mutta turhaan. Isohuhta-Horo toivookin uuden porvarihallituksen nopeasti höllentävän suomalaisia aselakeja, jotta tavalliset ihmiset voisivat elää rauhassa.
”Aseet eivät tapa ihmisiä – Mel Gibson näyttelee Tappavassa aseessa”, hän siteeraa kuuluisaa NRA:n iskulausetta.
Blacksburgin Virginia Techin kampuksella sattuneessa ammuskelussa kuoli kaikkiaan 32 ihmistä. Lisäksi kiistelty elokuvantekijä Michael Moore katosi jäljettömiin välittömästi kuultuaan tapauksesta. Silminnäkijät kertoivat Mooren hävinneen valtavan egoistis-orgastisen räjähdyksen ja ”mitäs minä sanoin”-huutojen saattelemana.

7 vastausta aiheeseen “Pk-seutu odottaa uutta Blacksburgia Otaniemeen”

Vaikka Blacksburgissa pitää ikkunat sulkea
voi Suomessa silti huoletta kulkea

”edessä on taas toista viikkoa haalareihin kusemista, tuloksetonta vonkaamista ja känniääliöintiä”
Touché!

Touché , siis kusee haalareihin. Sivistyssanojen käyttö on erinomaisen sivistynyttä. Contextistä riippumatta.

Teekkareiden juopottelu on siitä säälittävää, että se harvoin johtaa ammattilaisuuteen. Viimeistään 28-30 vuoden iässä nämä entiset haalari-idiootit omistavat koiran, vaimon, Volvon ja itse rakennetun omakotitalon, taiteen maistereiden huolehtiessa viinanjuonnista. Huippuyliopisto, vittu joo. Saikos niitä aseita jo Prismoista?

Jenkeissä suurta närää on herättänyt se, että mielenterveydellisistä ongelmista kärsivä aasiaano oli saanut hankittua itselleen ampuma-aseen, vaikka se on laissa kiellettyä. Jokaisen aseenhankkijan taustahan tarkastetaan. Toivottavasti senaatti säätää ensitilassa lain, jossa jokainen psyykelääkkeitä syövä voidaan yleisen turvallisuuden nimissä toimittaa Guantanamoon, niin päästään eroon näistä hirmutöistä. Johtoportaan tärkein tehtävä on kuitenkin tehdä maailmasta turvallinen paikka. Ja lainsäädännöllähän se onnistuu.
Saisivat sitten kunnon kansalaiset rauhassa ostaa aseitaan ilman pelkoa että joku ammuskelisi niillä…

”Vaikka Blacksburgissa pitää ikkunat sulkea
voi Suomessa silti huoletta kulkea”
Blacksburg on jossain toisella planeetalla
Ei sellaista voi sattua
Koivun ja tähden alla
Voiko täydellisyyttä olla olemassa missään muodossa
Tottahan toki muunmuassa hirvijahdissa
Ei mikään oo niin viisas kuin insinööri
On täydellisiä
Joka patruuna ja lukko
luodikko laukeaa
ja tuottaa pataan murkinaa
mutta millään muilla mailla
kuin Suomella se ei oo riskiä vailla
On erehtymättömyyttä meillä melko valikoima
On sisäministeri, Supo sekä poliisivoima
Ei mikään vaara meidän kuvioihin mahdu
Jollei sitten poliisi
hirvimiestä ala piirittää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitusohjelmaan livahti painovirhe

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) toisen hallituksen ura alkoi noloissa merkeissä, kun toimittajat huomasivat hallitusohjelmaan lipsahtaneen painovirheen. Luvussa 3.3 lukee...

Close