Kategoriat
Sähkeet

Itsestään selviä, täysin tarpeettomia sähkeitä sunnuntaille

Nopean toiminnan joukot tulevat – Euroopan Unionin sisäministerit sopivat nopean toiminnan joukkojen perustamisesta estämään laittomien siirtolaisten tuloa Etelä-Eurooppaan. Kokousta johtanut Saksan sisäministeri Wolfgang Schäuble sanoi päätöstä elintärkeäksi. ”Jonkunhan ne tänne änkeävät neekerit on tapettava”, ministeri järkeili.
Nokian tulos pettymys – Maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan Nokian ensimmäisen neljänneksen tulos oli taas kerran ihan perseestä. Yhtiö ei pystynyt kasvattamaan markkinaosuuttaan, vaan jäi 36 prosenttin. Etenkin Yhdysvalloissa Nokian osuus romahti. ”Paskan möivät”, kommentoi. ”Jatkossa uhkana on erityisesti myös”, arvioi puolestaan.
Kanerva tapaa Ricen? – Ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok.) ja Yhdysvaltain ulkoministerin Condoleezza Ricen välistä tapaamista toivotaan Suomessa laajalti. Tapaaminen on toteutuessaan erittäin merkittävä, sillä on ihan vitun tärkeää, että Suomikin pääsee halutessaan hännystelemään ja mielistelemään Yhdysvaltojen historian epäonnistuneinta sekopäämassamurhaajahallintoa. Näin on.

12 vastausta aiheeseen “Itsestään selviä, täysin tarpeettomia sähkeitä sunnuntaille”

Uutisreportaasi pian, hyvin pian:
”Ja nyt, nyt, sieltä nopean toiminnan joukot tulevat, ja, ja ja, nyt ne nopean toiminnan joukot menevät…”

Ich komme, Ich komme!!! huusi Horst Vesseli ja hiveli paljasta,rasvattua asettaan.

Luokatonta, miten maineikas Lehti sortuu kirjoitusvirheisiin ja vielä otsikossa! Luulisi nykyajan oikoluvuilla homman hoituvan! Lisätkää nyt se puuttuva toinen p-kirjain tuohon tapaa sanaan. Hävetkää! Niin minäkin teen, teidän puolestanne! Miten sitä huomenna kehtaa naamaansa Alkon tiskillä näyttää?

TIETOKULMA: NIGERIASSA ASUU NEEKEREITÄ
Nigeria on Afrikan runsasväkisin maa. Se itsenäistyi Britanniasta puoliväkisin vuonna 1960, mutta Lontoossa pyörii edelleen neekereitä.
Nigerian ensimmäinen presidentti oli Jello Biafra, jonka aikana kuoli miljoona ihmistä, joskaan ei Nigeriassa. Nykyisen presidentin Tolu Osabanjon syrjäyttämiseksi on juuri järjestetty vaalit, jotka menevät vähän sinnepäin. Ihmisiä on ammuttu ja lipukkeiden sijaan vaalikarjalle on jaettu lapukkeita. Vaalitarkkailija Innocent Chukwuma on jo heittänyt ensimmäisen kiven.

Lienette tarkoittaneet ”Yhdysvaltojen historian onnistuneinta sekopäämassamurhaajahallintoa”? Kanerva on aika pelimies, siirtyi jo eduskunnasta vieraisiin. ”Mein liebensatz kommt!”, totesi Väbä Väyrynen itseään katsellessaan.

Ike ”Ilkka” Kanervalle saattaa olla kova pala se, että Yhdysvaltain nykyinen ulkoministeri on neekeri, korjaan: afroamerikkalainen.
”No, oon mä rumempiakin pannu”, linjasi ”ulkoministeri” Kanerva hallitusuransa keskeisiä pa(i)nopistetekijöitä.

Kanervan SIM-kortilta on jo löytynyt vihjailevia tekstareita, joissa mainitaan mm. sanat ”interracial” sekä ulkoilmasessioon viittaava ”blowing in the wind”.
Maginotin kanssa samaa mieltä, että nopean toiminnan joukot tulevat tarpeeseen. Nykysukupolvi vain nauraa, jos uhkaillaan Ukko Mustalaisella. Ja perin harva tietää edes mikä on Kraatari, ja miten käy jos ei leikkaa kynsiään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pk-seutu odottaa uutta Blacksburgia Otaniemeen

"MIELELLÄÄN HYVISSÄ AJOIN ENNEN VAPPUA, KIITOS" (TECH) Yhdysvaltojen Blacksburgissa hiljattain tapahtunut yliopiston verilöyly on herättänyt Suomessa orastavaa toivoa vastaavien tapahtumien...

Close