Kategoriat
Kotimaa

Brittiopettaja puolustaa Suomen merimetsoja

(SUDBURY) Humphrey Williams on kauhuissaan. Vanha herrasmies on juuri kuullut, että Suomen uudessa hallitusohjelmassa suunnitellaan merimetsokantojen harventamista ongelma-alueilla. Tieto järkyttää miestä pahoin.
”I… I can’t believe it”, iäkäs britti saa lopulta sanottua.
Pitkänhuiskea Williams on englantilaisen poikakoulun entinen opettaja. Hän muistaa takavuosilta koko työpaikkaansa järkyttäneen tapauksen, jossa merimetso joutui mielipuolisen ilkivallan kohteeksi. Syylliset saatiin onneksi kiinni, ja Williams toi tapauksen esille erään hartaushetken jälkeen. Koko koulu oli koolla, ja Williams puhutteli poikia äärimmäisen tiukasti. Opettajan muistissa on edelleen sanasta sanaan tuo pistävä puhe.
”Now two boys have been found rubbing linseed oil into the school cormorant. Now some of you may feel that the cormorant does not play an important part in the life of the school, but I would remind you that it was presented to us by the corporation of the Town of Sudbury to commemorate Empire Day, when we try to remember the names of all those from the Sudbury area who so gallantly gave their lives to keep China British. So from now on, the cormorant is strictly out of bounds!” karismaattinen mies muistelee.

Did I do vaginal
juices last week?

Williams arvelee, että merimetsojen vainossa on kyse suomalaisen koulujärjestelmän puutteista – tarkemmin sanottuna vääristyneestä seksuaalivalistuksesta. Williamsilla itsellään on legendaarinen maine suorasukaisena ihmisen biologian opettajana. Hän myös tietää, millaista ahdistusta tiedon puute näissä asioissa voi aiheuttaa.

”Well, had I got as far as the penis entering the vagina? The purpose of foreplay is to cause the vagina to lubricate, so that the penis can penetrate more easily. You don’t have to go leaping straight for the clitoris like a bull at a gate. Give her a kiss, boy”
, opettaja valistaa hauskasti.
Poikaporukalla merimetsojahdissa olleet Jan-Erik Enestam, Stefan Wallin ja erityisavustaja Marcus Rantala eivät halunneet kommentoida asiaa millään tavalla.

8 vastausta aiheeseen “Brittiopettaja puolustaa Suomen merimetsoja”

Lähtisivät nuo ruåtsalaiset oikeaan jahtiin, ja ampuisivat sen pöyhistelevän kukkopojan sieltä orrelta. Sen joka muistuttaa II maailmansodan Goethea ihannoivaa natsiupseeria, ja jonka partaveden tuoksun onnistuvat televisiokameratkin välittämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Itsestään selviä, täysin tarpeettomia sähkeitä sunnuntaille

Nopean toiminnan joukot tulevat - Euroopan Unionin sisäministerit sopivat nopean toiminnan joukkojen perustamisesta estämään laittomien siirtolaisten tuloa Etelä-Eurooppaan. Kokousta johtanut...

Close