Kategoriat
Politiikka

Hallitusohjelmaan livahti painovirhe

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) toisen hallituksen ura alkoi noloissa merkeissä, kun toimittajat huomasivat hallitusohjelmaan lipsahtaneen painovirheen. Luvussa 3.3 lukee ”hallitus pyrkii tekemään kaikkensa, jotta köyhyys saataisiin tuhottua Suomesta hallituskauden loppuun mennessä”.

”Tässä kävi nyt vanhanaikaiset, eli kaikki olivat niin innoissaan sisällöstä, että ei sitä virhettä kukaan bongannut, vaikka useampi silmäpari sitä katsoi”,
pääministeri Vanhanen selitti.
Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok) oli silminnähden häpeissään virheestä. Hän vakuutti, että se tullaan korjaamaan ensi sijassa. Lehden saamien tietojen mukaan hallitusohjelman tarkistettu sanamuoto kuuluu ”hallitus pyrkii tekemään kaikkensa, jotta köyhät saataisiin tuhottua Suomesta hallituskauden loppuun mennessä”.
”Liikkuvat taakse vaan”, Katainen vitsaili.

5 vastausta aiheeseen “Hallitusohjelmaan livahti painovirhe”

(JOKERIT-KÄRPÄT) kaukalosta tavoitettu tavoitettu Merikukka Forsius (VIHR) antoi kuitenkin kiitosta hallitusohjelmalle. ”Varsinkin hallituksen ulos- ja sisään ja ulospolitiikka tuntuu hyvältä, tästä suuri kiitos menee Pääministerin pallia ryhdikkäästi pystyssä pitävälle Matti Vanhaselle (KESK).

Kysymys Maria Matthesin tissejä hierovalle taholle: Näkyykö hallitusohjelma elokuunkin jälkeen analogisilla kanavilla?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Åke Blomqvist hyökkää Väyrystä vastaan

Blomqvist: Väyrynen on tönkkö hyppijä Yleislegenda Åke Blomqvist ei juuri arvosta tuoretta ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrystä. Blomqvistibn mukaan Väyrynen on "tönkkö,...

Close