Kategoriat
Seksivau

Åke Blomqvist hyökkää Väyrystä vastaan

Blomqvist: Väyrynen on tönkkö hyppijä
Yleislegenda Åke Blomqvist ei juuri arvosta tuoretta ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrystä. Blomqvistibn mukaan Väyrynen on ”tönkkö, jäykkä räppäri.” Blomqvistin vaimo Leena puolestaan luonnehti Väyrystä aiemmin ”pötköksi hyppijätyypiksi, jota muu hallitus joutuu raahaamaan perässään.”
Väyrynen itse ei ole halunnut kommentoida väitteitä. Aiemmin esiin on jo nostettu hänen hyvin paljastava pukeutumisensa muutamien esiintymisten yhteydessä.

Vanhanen puolustaa
henkilövalintoja

Pääministeri Matti Vanhanen puolusti Aamutv:n haastattelussa Väyrysen valintaa. Vanhasen mukaan Väyrysen kokemus on tarpeen.
”Metriäkään en ole Paavoa joutunut raahaamaan. Kyllä hän on seurannut erittäin hyvin”, Vanhanen suitsuttaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Åke Blomqvist hyökkää Väyrystä vastaan”

rakentaa pelikirjansa sentterin kautta käynnistyvien rintamahyökkäysten varaansanoo:

Saamieni 18-vuotiaiden mukaan Väyrysen paluu julkisuuteen on otettu ilolla vastaan erityisesti häntä 15 vuotta sitten parodioineiden viihdeteollisuuden edustajien parissa. Maamme komediasiipi on kuitenkin äärimmäisen huolestunut siitä ettei paikallista politiikkaa voi käytännössä enää panna halvalla koska se tekee sen itse. ”Kuinka paljon nyt mä rakastankaan ja kuinka paljon siitä saan”, kommentoi Syksyn Sävel – voittaja Rainer Friman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Väyrynen tapaa korkeinta neuvostojohtoa jo toukokuussa

(1984--85) Vastavalittu ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen (kesk.) odottaa uutta tehtäväänsä suurella innolla. Vanha konkari näkee Suomen kauppapoliittisen aseman nykyisessä...

Close