Kategoriat
Kotimaa

Vaalikauden päättyminen näkyy katukuvassa

(HELSINKI) Poliisi ja vapaaehtoisjärjestöt odottavat tänäisen vaalikauden päättymisen näkyvän etenkin Helsingin kaduilla. Vaalikiimasta juopuneiden kansanedustajien pelätään häiritsevän tavallisia kansalaisia muun muassa huutelemalla iskulauseita ja jakamalla vaalimateriaalia.
Poliisi korostaa, että tuntemattomien jakamaa kamaa ei kannata ottaa vastaan, koska sen sisältö on harvoin mitä sen luvataan olevan. Pahimmassa tapauksessa materiaali voi olla jopa vaarallista.
”Moni myös pummaa kolikoita ruokaa varten ja lupaa maksaa kaksinkertaisena takaisin vaalien jälkeen. Näihin nykypäivän nigerialaiskirjeisiin ei kannata narahtaa”, varoittaa vanhempi konstaapeli Frank Drebin.
Poliisi kehottaa myös nuoria kieltäytymään ehdotuksista, joissa luvataan villejä jatkoja vaalimökissä tai pääministerin virka-asunnossa.

5 vastausta aiheeseen “Vaalikauden päättyminen näkyy katukuvassa”

Lisää nuoria naisia eduskuntaan, niin voin ensi kerralla lähteäkin villeille jatkoille.
Mauri, älä enää soittele!

Vaalikauden päättymisen jälkeen vaadin lupaa ajaa kaikki Paavin siunaamat epäkelvot takaisin Arno Kotron runorinkiin ja etsimään Päivi Räsäsen tyttären puhelinnumeroa. Myös Olof Palme kelpaa etsintöihin. Täältä tähän ja sieltä sinne.

4-vuotinen hoitokausi alkaa taas, avohoidossa olevat
ke. eivät voi kansalle paljon mitään, ai niin onhan heillä
muutamia keinoja, verojen korotus omien palkkojen korotus ja omien palkkojen korotus, terapia.
Pitkäaikais- ja kroonikkoke. saattavat joutua holhoukseen esim.
valtion yhtiöiden johtajiksi, missä he ovat koko ajan valvonnan alla.
Yleensä tippuminen eduskunnasta aiheuttaa pysyvää työkyvyttömyyttä.
Ke. toimiminen pitäisi kieltää niin kuin : viina huumeet ja ajattelu.

ihan vakavasti ottaen, olin tänään matkalla Kurikkaan, ja bongasin about parisataa vaalimainosta. Kuka saatana ne sieltä pois vie vaalien jälkeen.
Lisäksi, huvituin suuresti, kun Kurikan keskustan vaalimainostelineessä oli KTP:n mainos, mutta Vaasan telineissä ei ole. Onkos siellä kilttejä Korpikommunisteja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pirkanmaalainen mies äänesti väärin

Tampereella asuva Tero Terotero antoi ennakkoäänensä väärälle ehdokkaalle. Erehdys tapahtui Satakunnankadun postitoimistossa kello noin 14.30. Teroteron piti antaa tukensa kokoomuksen...

Close