Kategoriat
Politiikka

Pirkanmaalainen mies äänesti väärin

Tampereella asuva Tero Terotero antoi ennakkoäänensä väärälle ehdokkaalle. Erehdys tapahtui Satakunnankadun postitoimistossa kello noin 14.30. Teroteron piti antaa tukensa kokoomuksen Harri Jaskaria, mutta hän äänestikin epähuomiossa Bella 850 -matkavenettä.
”Harria piti, vaan kun ulkomainos rullasi, niin näin kävi”, Terotero kertoi.
Harri Jaskarin pääteemat vaaleissa ovat ”kaikki työ on arvokasta” ja ”hyvä elämä ynynnynynynyny”. Bella 850 puolestaan tarjoaa ”elegantteja yksityiskohtia” ja ”integroidun tuulilasin”.
”No arvaa vituttaako?” kommentoi Terotero kömmähdystään.
Lehden saamien tietojen mukaan Jaskari ei suunnittele Teroteron pieksämistä kostotoimenpiteenä.

6 vastausta aiheeseen “Pirkanmaalainen mies äänesti väärin”

Mustalahden mainostaulu on tehnyt tepposet minullekin. Joulukuussa menin kotini sijasta Teerenpeliin ja sieltä Paapan kautta vieraisiin.

Näin voi käydä järkähtämättömimmällekin henkilölle. Olen erään kerran Tampereen rautatieasemalla joutunut törkeästi mainonnan uhriksi ja sen sijaan, että menisin tunnelin läpi Itsenäisyydenkadulle, olen noussut pikajunaan P828 ja päätynyt Turkuun.

Minun piti kerran mennä äänestämään, mutta meninkin soittamaan banjoa paavin hautajaisiin.

Tästä puuttui se, että ”studiossa on nyt ulkomainonnan eettisyydestä keskustelemassa viestinnän ja kulttuuripolitiikan professori, eversti sejase”. Ja sitten muutama idioottimainen kysymys, ympäripyöreä vastaus ja sitten sää ja loppukevennys. Mutta toisaalta aivan sama.

Vaalijulisteet voitaisiin vaihtaa tissien kuviin ja kansa saisi sitten valita mieleisensä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maanantain pikasähkeet

Poliisin voimankäyttö laajenee – Poliisin valtaoikeuksia suunnitellaan laajennettavaksi "varmuuden vuoksi". Sisäministeri Kari Rajamäki aikoo esitellä lähitulevaisuudessa lakiehdotuksen, jonka mukaan poliisi...

Close