Kategoriat
Sähkeet

Maanantain pikasähkeet

Poliisin voimankäyttö laajenee – Poliisin valtaoikeuksia suunnitellaan laajennettavaksi ”varmuuden vuoksi”. Sisäministeri Kari Rajamäki aikoo esitellä lähitulevaisuudessa lakiehdotuksen, jonka mukaan poliisi saisi muun muassa ampua epäiltyä jopa viikko ennen kuin häntä syytetään mistään. ”Poliisi joutuu huolestuttavan usein tutkimaan epäiltyjä rikoksia, ennen kuin tekijöille voidaan tehdä mitään”, huolestuneen näköinen ministeri linjasi.
Rapartisti jäi kiinni huumeista – Calvin ”Snoop Dogg” Broadus on pidätetty Ruotsissa huumeidenkäytöstä epäiltynä. ”With their noses flarin’ out like they be on that coke, nah, we on that dope”, kommentoi Dogg tapahtunutta.

6 vastausta aiheeseen “Maanantain pikasähkeet”

Raparperista löytyi huumeita – Calvin “Snoop Dogg” Broadus on pidätetty Helsingissä huumeidenkäytöstä epäiltynä. Poliisi löysi viime viikolla kiellettyjä aineita tähden hedelmäkoktailista yökerho Luxissa pidetyissä juhlissa. ”Väkeä oli ihan mustanaan” kommentoivat haltioituneet fanit.

Lisää valvontakameroita rauhallisille pientaloalueille, joilla asuu nuhteettomasti työnsä tekeviä vanginvartijoita luvallisine asekokoelmineen.

Musta poliisi löysi helsingissä ollessaan taskustaan Snoop Doggin humehia, ja totesi etteivät nämä voi olla kuin Elviksen!
Snoop Dogg totesi väitteeseen kylmästi: ”Tää on taas tätä **tun rasismia!”

Vantaalaiselta vanginvartijalta löydettiin alustavassa tarkastuksessa 20 erittäin raskauttavaa rap- ja hiphop-levyä. Yhteiskunnalla epäillään olevan osuutta asiaan. ”Epäilen syyllisiä”, totesi Itä-Suomen hovioikeus vaimolleen heti herättyään, ja päätti käyttää tämänkin päivän jakelemalla tuomioita näkemiensä unien mukaan.
Koko Ressu Koira-koiran konserttiyleisö on pidätetty kuulusteluja varten. Heidän epäillään tuntevan jonkun joka on joskus tai yhä vielä / silloin tällöin / aina kun juon piimää / muu, mikä? käyttänyt huumeita. Poliisi teki ratkaisunsa luettuaan asiasta Helsingin Sanomista. ”Siinä oli mustaa valkoisella”, toteaa nuorempi koirapoliisi Musti. ”Niin mustakin”, täydentää komisario Sisu.

Hieno homma, että poliisikin osaa ennakoida. Ehdotankin, että jokainen poliisi ampuu itseään jalkaan poliisikoulun päätteeksi, ettei Jaskarin sun muiden vaimonkiduttajien tarvitse sitä tehdä. Tämä jos joku on rikollisuuden ennaltaehkäisyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Löydä oma ehdokkaasi mistä tahansa

Etkö vieläkään tiedä, ketä äänestää? Äänestitkö jo ennakkoon, muttet ole varma menikö äänesi oikealle ihmiselle? Kummassakin tapauksessa Lehden suuri vaalikone...

Close