Kategoriat
Kulttuuri

Helsingin Sanomat on

(TOIMITUS) Helsingin Sanomien tekemän kyselyn mukaan Helsingin Sanomat on keskeisin suomalaisen kulttuurielämän valtainstituutioista. Kyselyn tulokset julkaistiin torstaina Helsingin Sanomissa.
Kaikkien muiden taiteilijaryhmien paitsi muusikoiden mielestä eniten valtaa kulttuurialalla on Helsingin Sanomilla. Muusikoiden mukaan heidän alansa valtapesäke on Yleisradio. Helsingin Sanomien mukaan muusikot eivät vain ymmärrä, kenellä valta on. Yleisradio ei kommentoinut asiaa.
Helsingin Sanomat ei vielä kertonut, hakeeko se jatkossa kulttuuriministerin virkaa itselleen. Helsingin Sanomat haluaa kuitenkin korostaa, että se on kulttuurin lisäksi talouden, politiikan, terveyden, autoilun, läskikapinan, urheilun ja yleisen mielipiteen valtainstituutio, Suomen laajalevikkisin sanomalehti sekä Helsingin Sanomat.
”Helsingin Sanomat”, toteaa Helsingin Sanomat kysymykseen Helsingin Sanomista Helsingin Sanomien haastattelussa.

10 vastausta aiheeseen “Helsingin Sanomat on”

Helsingin Sanomat helsinginsanomat, Helsingin Sanomat helsinginsanomat helsinginsanomat. Helsinginsanomat helsinginsanomat hesari helsinginsanomat! Helsingin Sanomat helsinginsanomat Nyt-liite Helsingin Sanomat helsinginsanomat hesari helsinginsanomat Kuukausiliite. Helsingin Sanomat helsinginsanomat http://www.hs.fi, hesari.

Protestoin! Helsingin Sanomat ovat unohtaneet Olof Palmen murha-aseesta kirjoittamisen. Liekö tähän syynä se, että joka päiväiset kala-annokset kääritään hesariin jo painotalossa? Se selittäisi sillin hajuisen aseen ja Arno Kotron ilmestymisen painomusteessa kuin neitsyt maarian krapulaoksennuksessa!

Hesarin toimitus on jättänyt maailmankaikkeuden iän arvailun. ”Vain hetkeksi, koska aikaa on”, sanoo tiedetoimituksen päällikkö. Sensijaan toimitus on alkanut laskemaan litusieppojen geenien lukumäärää. ”Luku tarkentuu viikko viikolla ja meidän on ylläpidettävä kilpailukykyämme muihin sanomalehtiin nähden”, samainen toimittaja täydentää ja lisää: ”Natoa taas kannattelee kaikki, juoksupojasta ollikiviseen saakka.”

Helsingin Sanomat ei vastoin odotuksia ole kuitenkaan pystynyt vahvistamaan asemaansa tissi-instituutiona, vaan jopa menettänyt kannatustaan 4,89% viime jääkaudesta.
Hauskojen Lehti-uutisointivastausten keksiminen pakon edessä on verrattain hankalaa.

Eikä edes Killi Ovinen ole yhtä hauska kuin Pietari Suuri hattunsa polki. Tylsä mölli, huono ryhti ja rumat silmälasitkii.

Maailiman media odottaa sydän syrjällään koska WTC-terrroristi, teloittaja, Lontoon Big Benin tuhon kaavailija, isommilleen vittuileva Khalid Sheikh Mohammed (o.s. Lipponen) tunnustaa Kennedyjen murhat, olevansa Fidel Castro, alkuperäinen Idols-tuomari sekä suunnitelleensa Hesarin lehti-uudistuksen.

Samaan syssyyn Khalid Mohammad Uusipaavalniemi-Koffaar paljasti surmanneensa Olof Palmeen. ”Tunnustukseni aitouteen eivät millään lailla vaikuttaneet käytännönläheiset suostuttelutavat”, vaikersi Khalid.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vaalikauden päättyminen näkyy katukuvassa

(HELSINKI) Poliisi ja vapaaehtoisjärjestöt odottavat tänäisen vaalikauden päättymisen näkyvän etenkin Helsingin kaduilla. Vaalikiimasta juopuneiden kansanedustajien pelätään häiritsevän tavallisia kansalaisia muun...

Close