Lehden toimitus uudelleenkoulutettavaksi

0
14

(AL ASIAT) Suomen johtava änkyrävasemmistolainen internet-uutisjulkaisu Lehti on lähettänyt kaikki toimittajansa uudelleenkoulutettavaksi eduskuntavaalien tuloksen takia. Päätoimittaja Eero Lehden mukaan kyseessä oli “ainoa mahdollinen” ratkaisu. Lehden pääluottamusmies Keikon mukaan Lehden toiminta jatkuu normaalisti, mutta Lehti siirtyy eduskuntaan.

“Vastuullinen markkinatalous on neuvoloita, päiväkoteja ja palvelutaloja. Mutta myös halua ottaa itse vastuuta omasta elämästä ja halua kantaa vastuuta lähimmäisistä”, sanoi ensimmäisenä koulutuksesta palannut Juhani Urja. August Elokuu on silminnäkijätietojen mukaan käynyt polttamassa SDP:n jäsenkirjan. Elokuun kuultiin myös hokevan “Keskusta on muutoksen voima, Keskusta on tie parempaan”.

Iisakki Astalo esittää hoitotuen korottamista 20 eurolla kuukaudessa. Ruotsalaiseksi viiksiheteroksi naamioitunut Emil Koskela pakeni ulkomaille ja ilmoitti tappavansa itsensä, mikäli joutuu palaamaan Suomeen. Adolf Stalin haluaa puolestaan tukea ihmisten työllistymistä ja yrittämistä Heikille suunnatun uuden verovähennyksen muodossa.

Vanha bernsteiniläinen Usko Kyykkä on nostanut lopun opintolainan ja sijoittanut sen Vice Fund -rahastoon. Sinisilmäinen ja vaaleatukkainen Heimo Näätä kertoi tulevaisuudessa tärkeimmän tehtävänsä olevan isänmaahan kohdistuvan kiintymyksen ylläpitäminen ja vahvistaminen. Alarik Sarvi tarjosi Matti Vanhaselle uuniperunoita Ikean ravintolassa.

Alipalkattu läski avustaja irtisanottiin ja tästedes Lehti ostaa mahdolliset ulkopuoliset palvelut Henkilöstöpalvelu Vara-apu oy:n kautta.

14 lukijakirjettä

 1. Tommi Nikkilän olkapää sanoo:

  Ai vieläkin kiristää. Ollaan kovasti pahoillamme.

  (0)
 2. Himppu sanoo:

  Onpas Lehden toimituskunnan sukupuolijakauma yksipuolinen.

  (0)
 3. Oli se kyllä hassun hauskaa kun Kansan Uutisilta jäi ilmestymättä niin juhlanumero kuin 16.3. vuoden toiseksi tärkein lehti, vaalilehti.

  Kuulemma painokone oli kummallakin kerralla mennyy Erro Lehden omistamassa lehtipainossa rikki….

  Meneekö Lehdellä ja lehdellä huonosti?

  (0)
 4. Hevosmies sanoo:

  Varmojen huhujen mukaan Lehden toimitus myy kesään mennessä yhdessä Suomen kanssa kaiken omistuksensa “eliitille ja niiden kavereille” ja lähtee seuraamaan Hare Krishnaa. “Heitä rööki!”, kommentoi nuhjuisen näköinen Suomi aseman nurkilta.

  (0)
 5. Rinnekallio sanoo:

  Kyllä te äänestäjät ootte tyhmiä, kun ette äänestäneet minua.

  (0)
 6. Frau macht Arbeiten sanoo:

  No nythän mä vasta hokasin, että tää on poliittinen julkaisu.
  Luin tätä vain hassujen juttujen ja tissien takia.
  Näkemiin.

  (0)
 7. Jiri Parma sanoo:

  Minusta tuo “vastuullinen markkinatalous” oli aika hauska, sitä voisi käyttää vaikka avausrepliikkinä jos joskus erehtyy vielä pillua vonkaamaan.
  Jatkossa Lehden kannattaa muuten ulkoistaa vaalikoneensa toteutus Taloustutkimus Oy:lle.

  (0)
 8. Makasiinipolttaja sanoo:

  Mihin kommenttini katosi? Kirjoitin eilen, että Lehden toimittajat lobotomiaan ja Punainen armeijakunta ulos vankilasta. Poliittinen tasapaino säilyy.

  (0)
 9. journalisti sanoo:

  Cry me a river beibeee!

  Voi kuinka koskee, kelle sen kertoisin, syvälle, sydämeen…sattuu…

  (0)
 10. Punatyöläinen sanoo:

  Hyvä lehti!!! Kaikki yritysjohtajat, ahneet yksityisyrittäjät, optiosiat, isot kihot, kihot ja pienemmät kihot on kirjattava ylös ja vallankumouksen aamunkoitteessa likviteerattava. Sinivalkoinen hirmuvalta on repinyt nahoistamme voittoja rapujuhliinsa ja ihan oksettaa tämä nykyinen meno. Nyt kansa ryhtyy nousemaan työn orjuudesta ja valtaa siirtyy työläisille!

  Kookoomus on ehdottomasti pysäytettävä, mielellään voimakeinoja kaihtamatta. Nyt ne valkoisen armeijan tapponiksit käyttöön!!!!

  Eespäin veljet!

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.