Kategoriat
Sää

Vitulla päähän

(HELSINKI) Voi vitun vitun vittu. Vittujavittujavittujavittu. Mennään vittu pihalle kattomaan.

59 vastausta aiheeseen “Vitulla päähän”

Kyrpähän se!
Saatanan kyrvät, ikivanhat porvarimulkut, loppuunkulutetut kalut siellä taas kansan naamalle tulemassa. Voihan penis.

Kyllä politiikka on perseestä, sillä kovinkaan monen vaalikampanjoinnissa ei käytetty hyväksi tissejä. Ylipäätään kansanedustajat voisivat keskittyä enemmän tisseihin, eikä ikävään välimerkkien kanssa paritteluun. Vaikka kuinka pilkkua nussivat, niin eivät he kovin tyytyväisiltä vaikuta. Päättäjille paljon lisää tissejä sekä persettä!

”Sillä kaikki jumalat ovat samanlaisia ja kaikki faaraot ovat samanlaisia, eikä ole mitään uutta auringon alla.”
– Mika Waltari, Sinuhe Egyptiläinen

Muistaakseni Suomeen syntyy vuosittain noin 60000 uutta suomalaista. Onko tällä yhteys Niinistön äänivyöryyn?

Huomauttaisin, että Niinistöjä meni läpi kaksi: Sauli (kok./Uusimaa) ja Ville (vihr./Varsinais-Suomi). Heidän yhteenlaskettu äänimääränsä on noin yhtä suuri kuin koko Helsingin SDP:n saama.

Susan väittää pitäneensä sitä suussaan, meinaan perunaa.
Matti kiistää että he olisivat tehneet sitä autossa, perunankeitto
ainakin liikkuvassa autossa voi johtaa tahroihin penkeissä, toteavat
Enska ja Hanski

Yhdyn Lukijan kommenttiin pilkkuja myöten, oo:n kaaria hyväellen. Vaalispektaakkeli lienee suunnilleen yhtä merkittävä tapahtuma kuin Garmisch-Partenkirchenin jännittävät loppuhetket ja voiton ratkeaminen.

No voi vittu! Kepu haisee. Pysyisivät siellä lantatunkioiden reunalla punomassa hyvävelikonseptejaan.

Minä ainakin olen jo harjoitellut miten pitelen itseäni nilkoista kiinni ja pysyn pystyssä, samalla kun Kokoomus panee perseeseen niin että veri vaan roiskuu.
Yritän myös päättää hyväilenkö Kataisen kankea kädellä vai kielellä, jotta nöyryytys päättyisi mahdollsimman pian.

Demarien hallussa oleva sosialistinen Ilmatieteen laitos manasi kuuliaisille Kokoomusta äänestäneille ja demari-stalinistien kansalaisille kostoksi sunnuntai-illalle vaakatasoista räntäsadetta ja tulikiveä. Pitkään kommunistien ketkutteluja vastaan pyristelleet ja lopulta niskavoiton saaneet kansalaiset kestävät kyllä nämäkin KGBläisten punar*ssien yllemme langettamat ”vitsaukset”!
Kokoomus kiittää myös Suomen suhteellisuusteoreettista vaalitapaa jossa käytettävän ns. Stetson-Harrison-D’Hondt-Hokkuspokkus-menetelmän ansiosta vaalitulos ei näytä tältä:
KESK 60
SDP 53
KOK 37
VAS 14
VIHR 13
RKP 12
KD 6
PS 3
SSP 1
MUUT 1
(http://www.yle.fi/vaalit/tulospalvelu/ehdokkaat/index.htm – huomio !!! punamedian propagandavaara !!! )
Juhlistakaamme nyt 100-vuotista toimivaa suomalaista kansanvaltaa pitämällä turvat kiinni vaalikausien välissä!

Ensin täällä valitettiin, kun hallituksessa olivat lantasormet, leikkisosialistit ja ruotsinkielinen eliitti. Nyt valitetaan, kun TODENNÄKÖISESTI hallitukseen menevät lantasormet, ruotsinkielinen eliitti ja lahtarikaarti.
Mitä vittua te sinne haluatte? Änkyräkommukat?

Nännipihat, karjapihat ja Ravintola Piha.
Ei, unohtakaa tuo kaikki ja luottakaa vain Kirsi Pihaan!

Vieläkö Lehden toimitusta vituttaa? kai olette sentään vitutukseltanne saaneet nukutuksi? Minä puolestani olen ollut niin onnellinen, etten ole vieläkään saanut nukutuksi.

Hieman olen huolissani tästä yhteiskunnan ylipolitisoitumisesta. Voi tosin hyvin olla, että Kokoomus järjesti paskan sään, jotta demareiden vitutus saataisiin huippuunsa.

Ennen kaikkea olen huolissani sään ja ilmaston ylipolitisoitumisesta. Sunnuntaina oli ihan kiva pikku räntäsade, mutta suurten kaupunkien ääniä ei ollut silloin vielä laskettu. Illalla tv:n ääressä en poikkeuksellisesti juonut pisaraakaan alkoholia. Ehkä siitä syystä maanantaiaamuna vitutti keskimääräistä enemmän.

Valopylväsmainoksiin on ilmestynyt ensimmäinen varma kevään merkki, kondomimainokset. Tämä mielestäni on vastuullista mainontaa: Vaalien alla mainoksissa oli mulkkujen kuvia, ja nyt sitten varmuusvälineiden!

Johan (Erik Lax) on kumma kun täältä yrittää säätiedotusta udella niin eksyy suoraan pääministeri tenttiin verrattavissa olevaan väittelyyn, noh asiasta kukkaruukkuun. Ensi talven sää: Lunta tulee ja kaikkia vituttaa!

Odotan että heti ekaksi porvarihallitus pistää ne saakelin työtä vieroksuvat perloslaiset ja muut sellaiset sosiaalipummit kuriin. Johan nyt on kumma kun ei työ maita!

enttententtenteelikamenttenhissukissunvaapulavissuneelinkeelinklotviipulavaapulavoteskonsaaunpiiunpaaun demarilensitästäpelistäpoks

Eikös tuo Lehden ”juttu” nyt mennyt vähän överiksi?
Ihan hyvä vaan että USA:ta ja Natoa nuoleskelevat demarit saavat vähän nenänakkia. Vasemmistopuolue mukamas…
Neljän vuoden oppositiossa olo voi auttaa puoluetta löytämään taas itsensä lipposlaisen oikeistohaahuilun jälkeen.
Tuomioja puheenjohtajaksi ja ryhtiä puolueen linjaan!

Ei tämä tästä. Spermat naamalle ja kapakkaan kaljalle. Suomeen pitää saada kahden puolueen järjestelmä: äärioikeisto ja äärivasemmisto. Tippuis varmaan äänestysprosentti alle 20 ja valtaan pääsis ihqut natsikommunistiporvarineekerit… Ai että mitä häh?!?!

Ei tämä tästä. Spermat naamalle ja kapakkaan kaljalle. Suomeen pitää saada kahden puolueen järjestelmä: äärioikeisto ja äärivasemmisto. Tippuis varmaan äänestysprosentti alle 20 ja valtaan pääsis ihqut natsikommunistiporvarineekerit… Ai että mitä häh?!?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen päätti kampanjansa suoraselkäisesti

(PROMISKUITEETTI) Väistyvän hallituksen pääministeri Matti Vanhanen päätti sunnuntaina vaalikampanjansa ryhdikkäästi tekemällä tutkintapyynnön ex-hoitonsa Susan Kurosen kirjasta. Erityistä rohkeutta Vanhasen ratkaisussa...

Close