Kategoriat
Politiikka

Vanhasen uudet suhteet sähköistivät eduskuntatalon

(HELSINKI) Pääministeri Matti Vanhasen uusi suhde Kokoomukseen sai eilen aikaan säpinää kansanedustajien valtakirjojen tarkastustilaisuudessa. Useiden lähteiden mukaan Vanhasen uusi suhde Kokoomukseen on lähinnä nöyristelevä.
Kiinnostusta eduskuntatalolla herätti lisäksi tieto siitä, että pääministerillä on uusi suhde myös SDP:hen: tämä suhde on nykyään ylimielinen ja vahingoniloinen. Tieto tästä kuitenkin hautautui nopeasti, kun kävi ilmi että sekä Vanhasella, Jyrki Kataisella että Eero Heinäluomalla on kaikilla samanlainen suhde äänestäjiinsä. Jokainen suhde on jatkunut jo vuosia ja on tekopyhän halveksiva.
Uusi eduskunta pitää ensimmäisen täysistuntonsa tänään.

12 vastausta aiheeseen “Vanhasen uudet suhteet sähköistivät eduskuntatalon”

”Suhteeni Eeroon on täysin ammattillinen, meidän välillä ei ole mitään rakastajatarmeininkiä. Sama pätee nuorempaan siskooni ja hänen suhteeseensa Jyrki-boyhin. Se kenellä tissini ovat työaikanani ei ole kenenkään asia”

Lehden poliittiselle osastolle lohdunsanaksi: Seuraavat vaalit järjestetään jo neljän vuoden kuluttua.

Moderoidaan? Viestejä siis sensuroidaan. Ei ihme että kaikki viestit tuntuvatkin hekuttavan Jyrki Kataista.

Minä haluaisin tietää Vanhasen suhteesta Paavo Väyryseen. Miksi Väyrynen on lähdössä ”matkoille”? Mistä Vanhanen tiesi Väyrysen matkasuunnitelmista? Tanssivatko he viikonloppuna jenkkaa Pohjanmaalla? Onko Väyrynen Vanhasen salarakas? Joku, kertokaa!

Kuinka monta Vanhasta tarvitaan sähköistämään koko Suomen teollisuus? Ei varmaan sitten tarvitse seitsemättä ydinvoimalaa.

Anteeksi nyt arvoisa ”joku vaan”, mutta Te olette erehtynyt. Olette uskoakseni nähnyt Seppo Kääriäisen ilman paitaa. Ja voivat man-boobsitkin olla kauniit. Muistelkaapa vaikka miten Ultra Bran kappaleessa laulettiin: ”Itse en puhu muusta kuin miesrintaliiveistä”.

Saivat sitten sinnekin silakanpyytäjäin kylään sähköt verettyä. Soon hyvä että on suhteita, se kun ruukaa tuo maailma muuten viemään piremmän korren.

Miten kukaan voi tunnustaa kuunnelleensa Ultra Brata? Vai oletko Kansakunnan peräruiske vain vahingossa sattunut lukemaan sanoituksen jossain? Ei vittu, Ultra Bra.

Hoo! Jos ei Ultra Bran pilkka ja panettelu lopu, niin Herra Harri tulee katumaan omaa syntymäänsä, äitinsä löyhää sukupuolimoraalia ja sitä pientä lerpuketta joka roikkuu hänen jalkojensa välissä. Olemme joukko äkämystyneitä peeniskateellisia aggressiivikkoja ja meitä on monta. Kautta ikuisesti rehottavien kainalokarvojeni! Jos joku hirttämätön vielä sanoo poikkipuolisen sanan UB:n lyriikasta, niin minä tulen hutkimaan terveysidepakkauksella ja vielä istun naamallenne!
Ja nimimerkki K.P. haluaa tosin lisätä, että hänestä kylläkin suomalaisugrilainen kirves-kulttuurimme kiteytyy parhaiten laulujen sanoihin:
”Ääliö älä lyö – ööliä läikkyy” ja ”Sepposepposekopää – pää sekopää”. Toki on vielä muitakin kuten ”Kuka rakastaisi pientä murhapolttajaa”. Nämä ovat niitä hiekanjyviä, joiden ympärille ihmisyyden helmiäinen kertyy yhteiskunnan simpukankuoren suojassa.

Amatöörit! Kyllä Ultra Bran kainalokarvaopetuslapset käyttävät hutkimiseen kuukuppia terveyssidepakkausten sijasta, syövät vegaanista kalakeittoa, lukevat Pentti Linkolan kirjoista takakannet ja hiihtävät sitten jään yli Seurasaareen. NiinQ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden toimitus uudelleenkoulutettavaksi

(AL ASIAT) Suomen johtava änkyrävasemmistolainen internet-uutisjulkaisu Lehti on lähettänyt kaikki toimittajansa uudelleenkoulutettavaksi eduskuntavaalien tuloksen takia. Päätoimittaja Eero Lehden mukaan kyseessä...

Close