Kategoriat
Kotimaa

Separatistihallinto suunnittelee Valkoisen Suomen perustamista

(ISIEMME MAAT) Venäjällä on Tšetšenia, Ranskalla Korsika ja Espanjalla Baskimaa. Suomi on pitkään katsonut kadehtien vierestä muiden maiden kansalaisten vahvaa kansallistunnetta. Meillä on voitu vain huokailla kaihoisasti ja muistella Mäntsälän kapinan kunniallisia hetkiä. Nyt tilanne on kuitenkin korjaantumassa, kun Pohjanmaalla sijaitsevat Kauhavan, Ylihärmän ja Alahärmän kunnat neuvottelevat yhdistymisestä. Uuden kunnan työnimenä toimii Valkoinen Suomi, joka voitti äänestyksessä niukasti vastaehdokkaansa Yli-ihmishärmän.

”Seuraavaksi mukaan saattaa liittyä Kortesjärvi, jolloin Eisenhowerin dominoteorian mukaan Vaasan ja muiden lähialueiden liittyminen mukaan on vain ajan kysymys”
, toteaa hankkeen selvitysmieheksi nimetty Kari Rajamäki (IKL) mustassa paidassa ja sinisessä solmiossa.

Ilaskivi ei
mukana

Separatistinen Valkoinen Suomi on määrä perustaa vuoden 2009 alusta ja tarkoituksena on laajentua Hangosta Petsamon kautta aina Uralille saakka. Sotilaallisten tavoitteiden lisäksi hallinnolla on tarkoitus keskittyä myös jo kielestä hävinneiden lainasanojen palauttamiseen.

”Eihän tässä ole separatistia juuri edes sanana muistettu, kun aliravitut kettutytötkin on listattu kaikkea mediaa myöten terroristeiksi”
, kiittelee kielitoimiston edustaja Mika Haekkinen.

27 vastausta aiheeseen “Separatistihallinto suunnittelee Valkoisen Suomen perustamista”

Porkkanarahoista leimahti kiista
(VALKOINEN ON HANKI)
Valkoisen Suomen perustamisaikataulu saattaa pettää, varoittelee selvitysmies Mannerheim.
Yhdistymistä kaavailevat kunnat ovat päätyneet valtioneuvoston lupaamien ns. porkkanarahojen jaosta perustavanlaatuiseen kiistaan. Kauhavalla yhdistymisavustuksena luvattu 4,8 miljoonaa euroa haluttaisiin käyttää Saksassa tapahtuvaan jääkärikoulutukseen. Ylihärmäläiset käyttäisivät avustuksen punaisten sukujen perinpohjaiseen selvittämiseen ja punaisen terrorin kostamiseen ”vielä viidennessä polvessa.” Kompromissiksi on ehdotettu noin sadan miehen lähettämistä jäätä pitkin Saksaan ja punaisten teloittamista Joensuu-Vaasa -linjan pohjoispuolella.
-Hyvä tästä vielä tulee, leukaluutaan arkun pohjalta paikoilleen asetteleva Mannerheim toteaa ääni väristen.

Köyhä Suomen kansa,
katkoo kahleitansa,
kärsimysten malja se jo
kukkuroillaan on,
raakaa sortovaltaa vastaan
nostaa maasta, armeijastaan
jalon kansan parhaat pojat taistohon.

Nyt nousee työtä tekevä kansa kapinaan, vastaan liiketä Porvarin miekan!
Siis, heti kun nyt saan jonkun langanpäähän ja lähtemään mukaan. perkeleen hipit, vastatkaa!

Aktiivinen työporukan valistaminen on jo käynnissä.
Ootappa vaan kun porukka valitsee meikäläisen luottamusmieheksi, niin alkaa toinen komento tässäkin kioskissa.

Marakattihallinto suunnittelee Valkoisen Suomen perustamista
(ESI-ISIEMME MAAT) Suomi on pitkään katsonut kadehtien vierestä muiden maiden kädellisten vahvaa kansallistunnetta. Meillä on voitu vain huokailla kaihoisasti ja muistella Mäntsälän apinan kunniallisia hetkiä. Nyt tilanne on kuitenkin korjaantumassa, kun Pohjanmaalla sijaitsevat oranki, gibboni ja nenäapina neuvottelevat yhdistymisestä. Uuden eläinlajin työnimenä toimii Valkoinen Suomi, joka voitti äänestyksessä niukasti vastaehdokkaansa Keltaotsaisen hämähäkkiapinan.
“Seuraavaksi mukaan saattaa liittyä hulmaani, jolloin Eisenhowerin dominoteorian mukaan vaippapaviaanin ja muiden lähisukulaisten liittyminen mukaan on vain ajan kysymys”, toteaa hankkeen selvitysmieheksi nimetty Kari Rajamäki mustassa turkissa ja helposti tunnistettavassa sinisessä kauluksessa.

Eime ku woodstockistaki on jo pian nelkytä vuotta, ikä alkaa painaa.

Marakattihallinto suunnittelee Valkoisen Miehen perustamista
(ESI-ISIEMME MAAT) Suomi on pitkään katsonut kadehtien vierestä muiden maiden kädellisten vahvaa kansallistunnetta. Meillä on voitu vain huokailla kaihoisasti ja muistella Mäntsälän apinan kunniallisia hetkiä. Nyt tilanne on kuitenkin korjaantumassa, kun Pohjanmaalla sijaitsevat oranki, gibboni ja nenäapina neuvottelevat yhdistymisestä. Uuden eläinlajin työnimenä toimii Valkoinen Mies, joka voitti äänestyksessä niukasti vastaehdokkaansa Keltaotsaisen hämähäkkiapinan.
“Seuraavaksi mukaan saattaa liittyä hulmaani, jolloin Eisenhowerin dominoteorian mukaan vaippapaviaanin ja muiden lähisukulaisten liittyminen mukaan on vain ajan kysymys”, toteaa hankkeen selvitysmieheksi nimetty Kari Rajamäki mustassa turkissa ja helposti tunnistettavassa sinisessä kauluksessa.

Tampereelta lähretää lahtaria vastaa, jahka on Kummola ja Niemisen kanssa käyty ensinnä Kalevankankaalla vanhoja muistelemassa…

Äläkääs ny ruvekko siälä eteläs vääristelemähän taas torellisuutta.
Jos joku johonkin yhyristyy niin se on kaikki Lapuahan. Eteläpohojanmaan Suur-Lapua-hanke on jo pitkälle valamisteltu ja yli-ihimisjohtajakin valittu ja kansallisuuslaulu hariooteltu valamihiksi. Pyssyt on rasvas laron pohojalla valamiina jos pitää lähtiä sinne painotaloohin oikomahan teirän vääriä tiatoja.
http://www.panulahdensuo.fi/iroli.php

Vaasan liittyminen Valkoiseen Suomeen saattaa jo alkumetreillä kaatua siihen, että kuntien edustajat eivät päässeet yksimielisyyteen veljessotiin osallistumisesta rajan takaisessa Karjalassa. Melko selvältä näyttänyt julkilausuma ”Tapetahan kaikki bolshevikit saatana” kyrvähti jatkokäsittelyssä, kun kuntajohtajat päätyivät tuloskehitysneuvotteluissa taittamaan peistä siitä, katkaistaanko Murmanskin rata vai tyydytäänkö Tarton rauhan rajoihin.
”En minä ole koskaan uhonnut polkevani teitä köyhiä kusipäitä suohon”, jyrähti puolestaan ylipormestari Raimo Ilaskivi, jolla ei oikeastaan ollut mitään tekemistä koko asian kanssa.

Täällä olis yks separatisti halvalla. Merkki on Alfa-Laval, vähän käytetty aikanaan, mutta sitten kantturat vietiin lihakuntaan.
Vast. tlk. nimim. Kermat päältä.

Valkoisen Suomen pankkiiriksi tietenkin B. Wahlroos, joka kärsii vieroitusoireista kun ei ole pariin viikkoon omistanut pankkia.

Lehdistötiedote
Keskusjohdon edustajana esitän huolenaiheeni kansamme hajaannuksen johdosta. Suomen heimot ovat koko itsenäisyyden ajan pitäneet tiukasti yhtä voidakseen taistella vihollista vastaan. Nyt, kun sotilaallista uhkaa ei ole mistään suunnasta, alkaa heimojen keskinäinen nokittelu. Tästä selkeänä esimerkkinä esim. muualla Suomessa viljellyt rasistiset turkulaisvitsit. Alkaa täälläkin pipo kiristää, että yksikin jaa-mää-vai -vitsi, niin turpaan tulee.
Jos nyt on niin, että pohjalaiset alkavat irtautua yhtenäisen suomen henkisestä perinnöstämme, on syytä alkaa toimiin.
Mielestäni on riittävää, että ahvenanmaalaisilla on itsehallinto ja saamelaisetkin pitävät omia turpakäräjiään joikumalla. Heidän autonominen asemansahan on taattu sillä, ettei heitä halutakaan sotkemaan suomen asioita.
Mielestäni Suomen hallituksen tulisi pikimmiten järjestää jokin kansainvälinen konflikti naapurivaltioiden kanssa, jotta Suomen kansa saataisiin jälleen puhaltamaan yhteen hiileen! Tämä on Keskusjohdon virallinen kanta.

Tunnen suurta sympatiaa Kosovon albaaneja kohtaan. Täällä Lahdessa meitä savolaisia syrjitään surutta, yksikin johtaja pantiin viralta, kun tosikot hämäläiset pitivät hänen lupsakkaa savolaisleukailuaan rasistisena ja asiattomana. Joukkolynkkauksia ja -raiskauksia emme ole vielä saaneet kokea, mutta jo nyt kassajonossa katsotaan tuimasti, jos erehtyy suunsa avaamaan.
Nykyinen lahtelaispolvi ei enää muista omia evakkojuuriaan, vaan kopeillen he katsovat meitä elintasopakolaisia. Ja tätä kaikkea meille markkinoitiin Savolaesten Helesinkinä! Jonakin päivänä vielä nousemme, ja kostamme kokemamme vääryydet!! Jonakin päivänä!! Vielä koettaa Tolokun Immeesen päevä!

Eräät Etelä-Pohjanmaan kunnat ovat päättäneet Lehden mukaan irroittautua Suomesta. Iltapäivälehdistö kävi Etelä-Pohjanmaalla kyselemässä paikallisten asukkaiden kantaa separatismihankkeeseen.
”Tottahan me nämä punikit pannaan kumoon”, totesi Kortesjärven neofolk-puoluetta johtava Mikko Ilmari Iltapäivälehdistölle, ”mutta ensin on verikosto toteutettavana tuolla Lapuan suunnalla.”
”Oli meinaan sellaiset turpakäräjät tuossa yhtenä vuonna tuolla Evijärvellä, että pannaan kylmäksi vaan. Ja sen jälkeen mennään etsimään Seinäjoelta ne paskiaiset, jotka kävivät Provinssirockissa hakkaamassa meidän Chevy Vania”, Mikko Ilmari uhoaa.
”Mutta kyllä sitten ne bolshevikitkin lahdataan. Muuten nousee punainen myrsky idästä”, pohtii Mikko Ilmari.
Lapualla on hieman erilainen ilmapiiri. ”Saatana nuo Härmän pojat pitäisi ensin puukottaa. Siinä on semmoisia junkkareita ettei mitään rajaa”, pohtii Härmän kansallisen ampumakerhon johtaja Iivari Piippu. ”Mutta sen jälkeen on kettutyttöjen ja punikkien vuoro.”
Kauhavalla on myös kovat asenteet. ”Nuo Seinäjokelaiset luulevat saatana olevansa jotain hesalaisia. Turpiin vaan ja onnea! Mutta sen jälkeen pannaan saatana lihoiksi koko punakaarti ja kaikki perkeleen viherpiiperöt kanssa”, toteaa Kauhavan kansallisen vapautuspuolueen johtaja Eino Lihapirtelö.
”Seinäjoen subupojat ovat käyneet ryppyilemään varsinkin Provinssirockin yhteydessä”. toteaa Seinäjoen vauhtiveikkojen johtaja Pekka Piri. ”Ensi Provinssirockissa pannaan kyllä koko porukka lihoiksi!”
Otettuaan hieman amfetamiinia Pekka Piri kuitenkin leikittelee katkaistulla haulikkollaan ja toteaa viileästi: ”Mutta sen jälkeen on kommunistien, eläinaktivistien ja hesalaisten vuoro. Ja rantaruotsalaiset ja mannet samaan nippuun. Ja perkele vaasalaiset ja kauhavalaiset. Turkulaisista ja perkele manselaisista puhumattakaan!”
Iltapäivälehdistön gallupin mukaan Itsenäinen Etelä-Pohjanmaa saattaa välittömästi ajautua sisällissotaan. Tarvitaanko apuun Martti Ahtisaarta ja sinibaretteja?

Oliko se dominoteoria nyt ihan varmasti Eisenhowerin? Tällaiset tökeröt asiavirheet nakertavat pahemman kerran Lehden uutistoiminnan luotettavuutta…

Osaman kalssut ovat oikeassa. Dominoteorian keksivät yhdessä Will Eisner ja Karl Fazer. Tosin kaverusten peli-illat vietettiin aina lukittujen ovien takana, joten en osaa sanoa, kumpi dominoi, ja kumpi alistui. Itse pidän enemmän Domino-kekseistä kuin teorioista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ilmastonmuutos peruttu huonon sään takia

(LEOPOLDVILLE) Julkisuudessa viime kuukausina kovasti puhuttanutta ilmastonmuutosta ei olekaan tulossa. Viimeisimpien tietojen mukaan ilmastonmuutos on peruttu huonojen sääolojen vuoksi. YK:n...

Close