Kategoriat
Sähkeet

Reebookiin ja Addidakseen pukeutuneet puujalkasähkeet torstaille

Ilotyttöbisnes pahassa kriisissä – Prostituutiobisnekseen pesiytynyt polkumyynti on aiheuttanut vakavia häiriöitä alan toiminnassa. Ongelmat laskevat työntekijöiden ansioita ja työmotivaatiota. ”Ei tästä paljon kyllä kostu”, prostituoidut myöntävät.
Poliisi pidätti epäillyn terroristin – Suojelukuntapoliisi ilmoitti pidättäneensä suomalaissyntyisen naisen epäiltynä terrorismiyhteyksistä. Lehden saamien tietojen mukaan kyseessä on pentinkulmalainen Elina Koskela (os. Kivivuori), joka on ollut pidätettynä jo viime viikosta alkaen. ”Hän on ollut todistetusti läheisessä kontaktissa pahan Akselin kanssa”, suojelukuntapoliisista kerrotaan.

Lehden toimittaja epäonnistui raveissa
– Lehden toimittaja Alarik Sarven debyytti raviohjastajana epäonnistui surkeasti. Toimittajan ohjastama ori Erihyvä kaatui jo takasuoralla ja taittoi niskansa. ”Vaikka kuinka piiskasin kuollutta hevosta, niin ei siihen eloa syntynyt”, Sarvi myöntää.

10 vastausta aiheeseen “Reebookiin ja Addidakseen pukeutuneet puujalkasähkeet torstaille”

Porsas->porsaaseen, paimen->lampaaseen, teini->lapaseen.
Paha Akseli – hauska.

Suurimediamogulitahi Iltalehti suunnittelee ostavansa nettilehti-Lehden. Kauppahinnaksi on suunniteltu 3 euroa, mutta itämaiset sijoittajat ovat valmiit sijoittamaan jopa tuplasti enemmän. Matti Nykänen saattaa olla tuleva omistaja. ”Vittu mä ostan mitä mä haluun, Mervin kympillä saa muutakin ku lihapiirakan”
”Onhan Lehdessä muutakin kun sää”, laukaisee tuleva pääministeri Vanhanen.

Niih, on se kauhiaa.. Arvostaasivat vaan suamalaaset huarat ittiänsä vähemmän niin sais omalle pääomalle eres paperilla vähä paremman tuaton.
– Myyntipoluulle (engl. Crab Trail) polokumyynnillä.
– Muistakaa että täs asias ne tangottomat on muuten poikien mallia, tai oli ainaki enne muinoon =/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Separatistihallinto suunnittelee Valkoisen Suomen perustamista

(ISIEMME MAAT) Venäjällä on Tšetšenia, Ranskalla Korsika ja Espanjalla Baskimaa. Suomi on pitkään katsonut kadehtien vierestä muiden maiden kansalaisten vahvaa...

Close