Kategoriat
Politiikka

SDP ainoana heikon ihmisen, työn, vammaisen, joukkoliikenteen ja palkansaajan puolella

(SAARINIEMENKATU) Suomen Sosialidemokraattinen Puolue on ilmoittanut olevansa tulevissa eduskuntavaaleissa ainoa puolue, joka on heikkojen ihmisten, kaikkien sukupolvien, vammaisten, työllistymisen, ympäristön, joukkoliikenteen, palkansaajien, kestävän kehityksen, tasa-arvon, sivistyksen, reiluuden, turvallisuuden, terveen elämän ja yhteisvastuun puolella.
Suomen Keskusta vastasi heti kannattavansa ainoana puolueena vapautta, yhteisvastuuta, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa, talouskasvua, koulutusta, verotuksen keventämistä, työllistymistä, kestävää kehitystä ja perusturvan parantamista.
Kansallinen Kokoomus puolestaan on ainoa puolue, joka ajaa eläkeläisten, yrittäjien, palkansaajien, vanhempien, maajussien, maahanmuuttajien, veronmaksajien, pätkätyöläisten, yliopistojen, opiskelijoiden, naisten, miesten ja työttömien asiaa.
”Vai unohtuiko jotain?” tiedustelivat puheenjohtajat Eero Heinäluoma, Matti Vanhanen ja Jyrki Katainen.
Pienemmiltä puolueilta ei kysytty mitään, koska vittuakos nekin teeskentelee voivansa vaikuttaa?

15 vastausta aiheeseen “SDP ainoana heikon ihmisen, työn, vammaisen, joukkoliikenteen ja palkansaajan puolella”

Hei,
Ilmoitan vain, että olen kaikkien poliitikkojen puolella, ja haluan toimia kaikkia kunnan virkamiehiä vastaan. Köyhä kansa ei kiinnosta eikä sen enempää rikkaiden rahatkaan.

Taso rupeaa olemaan luokkaa suomi24. Ruokatunnin jälkeen pierut haisee tunkkaiselle.

ILouutinen lukutaitoisille sohvaperunoille: ”Susan Kuronen maistuu paremmalta kuin uuniperuna”, toteaa Matti Vanhanen.

Haluaisin nostaa tärkeäksi vaaliteemaksi tulevan matkailupolitiikan. Valtioneuvostohan on tehnyt periaatepäätöksen, että tavanomainen nk. analoginen matkustaminen saa väistyä vuoteen 2009 mennessä. Tällöin auttamattoman vanhanaikainen ja ilmastonmuutosta edesauttava joukkoliikenne lakkautetaan, ja siirrytään langattomaan materiansiirtoon teleporttien avulla.
Jokaiseen kotitalouteen tulee hankkia nk. kaukosiirrin, jonka avulla voidaan kätevästi siirtyä paikasta toiseen. Nykyisessä 2. polven kaukosiirtimessä on vielä ongelmana se, ettei lähetetty henkilö varmuudella koskaan siirry määränpäähänsä, mutta järjestelmän luotettavuutta testataan parhaillaan.
”Suomessa meinasi nousta kohu, kun ilmoitimme tuotekehitysyksikön siirtyvän Kiinaan. Siellä on yksinkertaisesti edullisempaa tehdä ihmiskokeita, eikä yhden riisinviljelijän katoaminen harmita ketään”, toteaa alan markkinajohtajan X-Ryhmän edustaja Painajainen viimeisimmässä alan julkaisussa.
Kysymykseni kuuluukin: Mitkä puolueet asettuvat vauhdittamaan hanketta? Ketkä asettuvat Kehityksen Rintamaan? Teleporttaushan ratkaisisi esim. syrjäseutujen liikenneongelmat ja helpottaisi erityisesti vanhusten liikkumista. Ja edellä mainitut ongelmat saattaisivat myös helpottaa tulevaisuuden eläketaakkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Reebookiin ja Addidakseen pukeutuneet puujalkasähkeet torstaille

Ilotyttöbisnes pahassa kriisissä - Prostituutiobisnekseen pesiytynyt polkumyynti on aiheuttanut vakavia häiriöitä alan toiminnassa. Ongelmat laskevat työntekijöiden ansioita ja työmotivaatiota. "Ei...

Close