Kategoriat
Kotimaa Tiede

Ilmastonmuutos peruttu huonon sään takia

(LEOPOLDVILLE) Julkisuudessa viime kuukausina kovasti puhuttanutta ilmastonmuutosta ei olekaan tulossa. Viimeisimpien tietojen mukaan ilmastonmuutos on peruttu huonojen sääolojen vuoksi.
YK:n ilmastotutkijat valittelevat onnetonta sattumusta, mutta lupaavat, että kaikkien etukäteen ilmoittautuneiden osallistumismaksut palautetaan ja ilmastonmuutos pyritään järjestämään uudelleen mahdollisimman pian.
”Onhan tämä tietysti ikävää varsinkin lasten kannalta, kun he ovat odottaneet tätä jo pitkän aikaa. Mutta kaikissa tällaisissa tapahtumissa on toki aina säävaraus, vaikkei sitä erikseen mainittaisikaan”, kertoo ilmastotutkija Onni-klovni.
Yllättävä peruuntuminen on aiheuttanut harmia lapsiperheiden lisäksi myös lehtitaloissa. Monia isojakin juttupaketteja on jouduttu hyllyttämään. Niiden tilalle on tulossa testijuttuja citymaastureista.
Ilmastonmuutoksen korvaajaksi julkisuudessa on Lehden saamien tietojen mukaan nousemassa ”mikä tahansa vitun asia josta Jorma Ollila päättää mainita Helsingin Sanomien haastattelussa”.

16 vastausta aiheeseen “Ilmastonmuutos peruttu huonon sään takia”

Erittäin tasokas juttu pl. viimeinen kappale. Kahvia en juo tietokoneen ääressä, onneksi. En varsinkaan, kun luen Lehteä!

Aikanaan koulussa pidin makaroonilaatikosta. Sitä tuli syötyä joskus liikaakin. Olen myöhemmällä iällä ymmärtänyt, ettei se koulun makaråånilaadicco oleqqaan niin hyvää…

Ei muuta kuin takapihan tynnyrigrilliä lämmittämään raskaalla polttoöljyllä…
Kummallista jos muutaman päivän pakkasaalto tarkoittaa joillekin samaa kuin ilmasto. Perin kummallista.

Eihän ilmasto voi olla lämpenemässä, koska munissani on huurretta. Anna Nicole Smith, tit tit..

Hyvä juttu kokonaisuudessaan. Satiirinne todella toimiin. Viimeinen kappale on myös loistava. Jormahan pääsee kaikilla kommenteillaan ykkösuutiseksi.

Adolf Hitlerin jälkeläinen alenevassa polvessa, tämä
nykyinen paavi ei ole hetero, eikun siis juutaleinen.
Kommentoi Mafia. C I A.

Toivoisin Lehden uutisointiin lisää lämpöä. Näinä tylyinä aikoina ja kylminä pakkaspäivinä ihminen toivoo saavansa lukea lämpimiä tunteita rinnassa läikähdyttäviä artikkeleita. Toivonkin juttuja seuraavista aiheista.
”Koululaiset pitivät keittäjän lihakeitosta”
”Susan Kuronen sai uudelta poikaystävältään lahjaksi tohvelit”
”Partiolaiset lämmittivät eläkeläiselle saunan”
”Historiantutkija paljastaa: Uskonpuhdistaja Jan Hus ei palellut”
”Erkki Tuomioja ihanasti rakastunut”
”Kokoomusjohtaja kehui hallituspuolueiden toimintaa”
”Shortsikauppa kiihtyy Algeriassa”
”Ruotsinope kehui Jappea, ja antoi lämpimän rutistuksen”
”Makaroonilaatikko paistetaan 200 asteessa n. 45 minuuttia”

Ilmastonmuutos on ollut pääasiassa norjalaisten aihettuama. Norjalaiset ovat jo vuosia polttaneet raakaöljyä suurissa padoissa Trondheimin lähellä jotta norjalaiset mäkihyppääjät ym. pärjäisivät paremmin K130 mäessä. Norskit on aina osanneet voidella suksen vesikelille, nääs.

”Ilmastonmuutos yllätti autoilijat”
Mutta faktahan se on, ei ilmasto lämpene tällä säällä.

Mun auton ilmastointi sylkee kondenssivettä hanttarin jalkatilaan.
Tsunamit ja kaikki.
Gee.

Sain käsiini Lipposen henkilökohtaisen päiväkirjan. Melkein jokainen päiväkirjamerkintä siinä on sanasta sanaan kopioitu ydinvoimalobbausjärjestöjen kannanotoista, ei kun siis asiantuntijajärjestöjähän ne ovatkin.

August Elokuun juttujen taso on ollut laskussa. 🙁
Minua ei naurata oikeasti vakavien globaalien ongelmien huuhaaksi väittäminen. Ilmasto ja sää ovat kaksi eri asiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vuoden tärkein jatko-osa

Harvaa kirjaa on odotettu yhtä innolla ja pitkään. Carl Bernstein ja Bob Woodward julkaisivat jo 1974 kiellettyä erotiikkaa kihisevän trillerinsä...

Close