Kategoriat
Oikaisut

Uutisoinnissa tapahtunut eräitäkin virheitä

(TOIMITUS) Lehden viime aikojen uutisiin on päässyt livahtamaan muutamia virheitä ja epätarkkuuksia. Toimitus pahoittelee mahdollisesti syntynyttä pahaa mieltä ja väärää messiasta, mutta puolustautuu sillä, että ei tämä nyt niin suuresti nappaa.
Ensinnäkin laajassa asiakastyytyväisyyskyselyssämme käytimme termiä maksava asiakas, vaikka kyseisen jutun kirjoittajalle oli erityisesti tähdenetty, että oikea termi on säälittävä ja yksinäinen runkkari.
Laajassa viikonvaihdeartikkelissamme pohjoisen Suomen työstä ja tulevaisuudesta puolestaan mainitsimme Kittilän torin nimeksi Päivikki Palosaaren suuren kirkkauden muiston aukion. Luonnollisestihan oikea muoto olisi ollut Kalervo Plaza. Lisäksi samassa jutussa mainittu suunnitelma saamelaisten kaasuttamisesta ei suinkaan ole alunperin Raimo Ilaskiven keksimä.
Sen sijaan Kaj-Erik Relander on muun muassa ja hyvinkin.
Lehden puolesta nöyristellen ja kieriskellen,
Alarik Sarvi
Kirjoittaja on Lehden pääkirjoitustoimittaja ja hyvin vähän Olli Kivisen näköinen

5 vastausta aiheeseen “Uutisoinnissa tapahtunut eräitäkin virheitä”

Raimo Ilaskivi lähestynee taas kohtapuoliin oikaisuhoitovaatimusten kanssa. Nyt on nimittäin väitetty hänen olleen keksimättä idean, jota hän ei ole koskaan tietääkseen keksinyt. Kyseessä oli laajamittainen suunnitelma saamelaisten kaasuttamisesta.
”Enkö mä saa edes surffata pornoa rauhassa”, tiuskii kotoaan tavoitettu Ilaskivi lasit huurussa.
Saamelaiset ovat Suomen alkuperäiskansa, jota on tavattu mm. Pulttibois-nimisessä dokumentissa 1980-luvulla.

Höh, taas Sarvijaakko puhuu läpiä päähänsä. Tännään maalikylillä kävin tojotaan kympillä pensaa heittämässä ja kas, Päivikkihän se siinä nelivetoaudiansa tepoililla tankkasi. Ja torilla ei ollu kettään, ei edes Savenmaan toriautoa eikä kangaskauppiasta. Siellä olin minä! Turhaan orottamassa. Sitäpaitti Päivikki ei omista kuin puolet lapista, sinun takapuolesta ja jokaisen sytämmestä! Kalervo on menneen talven lumia. P.S. Vituttaa ku ei ole ku 65 cm lunta ja 28 pakkasta! 🙂 Entäs siellä?

Rellu on nähty espoon titaanihammasrannikolla useasti talotyömaalla. Kertokaa tämä sensaatiolehdille. Kenen rahoilla siellä rakennetaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Norjalaiset innoissaan puolustusyhteistyöstä Ruotsin kanssa

(KALMARI) Ruotsi ja Norja aikovat jatkossa tiivistää puolustusyhteistyötään. Pitkän yhteisen maarajan tehokkaamman valvomattajättämisen lisäksi kumpikin katsoo saavansa erityisiä etuja yhteistyöllä....

Close