Kategoriat
Sähkeet Urheilu

Kuopion Palloseuran uudeksi nimeksi FC Lahti

(KUOPIO) Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi Ykköseen pudonnut Kuopion Palloseura vaihtaa nimeään, ja perinteikkään savolaisseuran uudeksi nimeksi tulee FC Lahti. Tällä päätöksellä halutaan kiittää seuran konkurssilta pelastanutta liikemies Ari Lahtea. Samalla joukkueen uudeksi valmentajaksi nimettiin Pertti Nissinen.

”Viime kaudella tappiolliset ottelut tulivat melkoisena yllätyksenä. Emme halua kokea samaa tulevalla kaudella”
, perustelee seuran urheilutoimenjohtaja Esa Pekonen.

18 vastausta aiheeseen “Kuopion Palloseuran uudeksi nimeksi FC Lahti”

Currently in my WinAmp playlist: Hienoa toimittajat hienoa.mp3
Recently played files: HAhahAaHhahaha.mp3, Mitä—?.mp3
Folder: Kiitos!

Lehti 73 vuotta sitten: Saksan oikeusministeri Roland Freisler sanoi kuluneella viikolla lehtihaastattelussa: ”Meitä huolestuttaa se, että vasemmistoradikaalien ja rähinöitsijöiden rajat ylittävä toiminta yleistyy, siksi teemme viipymättä uuden aloitteen, jotta taistelussa kommunismia vastaan vihdoinkin otetaan käyttöön yhtenäiset normit”. ”Uskomme että sananvapaudellakin on rajansa”, Freisler totesi.

HS 13.1.2007: Saksan oikeusministeri Brigitte Zypries sanoi kuluneella viikolla lehtihaastattelussa: ”Meitä huolestuttaa se, että oikeistoradikaalien ja rähinöitsijöiden rajat ylittävä toiminta yleistyy, siksi teemme viipymättä uuden aloitteen, jotta taistelussa äärioikeistolaisuutta vastaan vihdoinkin otetaan käyttöön yhtenäiset normit”. ”Uskomme että sananvapaudellakin on rajansa”, Zypries totesi.

Ajattelin ehdottaa nimeksi FC Sahti, mutta jalkapallopomot on harvoin huumorimiehiä, mitä ei osoittaisi FC Lahden uudelleennimeäminen AC Ouluksi ja KuPSin oikeudenmukainen nimeäminen AC Juha Malinen: ksi.
Vähän väsynyttä joo tällä kertaa.

Hei, missäs on Timba(Wasa)landia parjaavat jutut? Hyi, hyi, hyi, hyi, sanon minä.

Vähemmän kepposia, enemmän asiaa sanoi entinenkin mies kun Kalevan foorumiin kirjoitti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Bush myönsi tragedian vääräksi

(WASHINGTON) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush myöntää Yhdysvaltain tragedian olleen väärä Irakissa. Itkun aiheena ei pitäisi olla sodassa menehtyneet ihmiset...

Close