Kategoriat
Kotimaa Talous

Perlos aloitti YT-neuvottelut teloittamalla 1200 työntekijää

(KONTIOLAHTI/JOENSUU) Matkapuhelimen paskoja muoviosia valmistava Perlos ilmoitti maanantaina käynnistävänsä mittavan tulosparannusohjelman, jonka osana se teloitti 1200 työntekijäänsä. Silminnäkijäkertomusten mukaan pääluottamusmies Pentti Hartikaisen pää irtosi hirtettäessä.
”Se oli Jumalan teko”, kommentoi toimitusjohtaja Matti Virtanen tapahtunutta.
”Yksilön arvostus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus ovat toimintamme perusta. Tuemme henkilöstöä itsensä kehittämisessä, kansainvälistymisessä ja työtaitojensa monipuolistamisessa”, toimitusjohtaja siteerasi yrityksensä arvoja.

10 vastausta aiheeseen “Perlos aloitti YT-neuvottelut teloittamalla 1200 työntekijää”

Tämähän on vain osa Pohjois-Karjala Projektia. Ensin poistettiin sydän- ja verisuonitaudit ja nyt sitten poistetaan työikäiset asukkaat kokonaan.

Siinä on itse kullakin perlosia vatsanpohjassa, kun astellaan hirttolavalle.

Onko Hartikaisen pää myynnissä? Voisin ostaa kohtuuhintaan ja pistää sen huuto.nettiin näytille.

Ai ai noita maailmanparantaja velikultia! Taas voi hengittää vapaammin, kun tietää että taas on 1200 demokratiaa vastustavaa huippuosaajaa vähemmän tuhoamassa ilmakehää.
Perlokselle Vuoden yritys -palkinto ja kansallista rahaa peltihallien tekoon Intiaan. Jatkakaa samaan malliin!

Perloksen halli harjaan
(KALKUTTA)
Komeita kännykänkuoria ja astmapiippuja muovista väännellyt Perlos on kovaa vauhtia pystyttämässä uusia toimitiloja Intiaan.
Vielä 15 metrin sekuntivauhdilla puhaltavan tuulen kestävä peltihalli pääsi keskiviikkona jo harjannostajaisvaiheeseen. Tuotantoon tiloja odotellaan hyvissä ajoin ennen viimeisten metsissä piileskelevien Suomen tehtaiden työntekijöiden kiinnisaamista.
Pellit hallin ulkoseiniin tullaan repimään entisen Joensuun ja Kontiolahden tehtailla työskennelleiden perloslaisten omakotitalojen katoista.
Perinteisen hernekeiton ja keskikaljan ohelle Perlos omaksui uusia arvoja korvaamalla harjakaisissa hanurimusiikin rempseällä sitarin soitannalla.
-Kyllä tästä hyvä hikipaja vielä tulee ja vielä ne viimeisetkin sieltä metsästä mestauslavalle saadaan, foxconin askeleita sitarin tahdissa tapaillut Perloksen toimitusjohtaja Matti Virtanen tyytyi lausumaan lapsityöntekijöiden kannustaessa uutta isäntäänsä.

”1200 demokratiaa vastustavaa huippuosaajaa vähemmän tuhoamassa ilmakehää”
Paskat ne mitään huippuosaajia olleet, tavallisia kaikesta iniseviä duunareita vain. Eli ei hätää, Kiinassa ei turhia inistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuopion Palloseuran uudeksi nimeksi FC Lahti

(KUOPIO) Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi Ykköseen pudonnut Kuopion Palloseura vaihtaa nimeään, ja perinteikkään savolaisseuran uudeksi nimeksi tulee FC Lahti. Tällä...

Close