Kategoriat
Urheilu

Bromarvin rattijuoppo ei ota kantaa Luis Figon siirtohuhuihin

(PINJAINEN) Näyttelijä Nicke Lignellin päälleajajana tunnettu Bromarvin rattijuoppo Gunnar ei vielä tässä vaiheessa halua kommentoida jalkapallotähti Luis Figon huhuttua siirtoa saudiarabialaiseen al Ittihad -seuraan. Gunnarin mielestä kysymys ei ole vielä ajankohtainen.
”Mitä helvettiä te täällä oikein teette? Iltalehden toimittajienhan tänne piti tulla. Ja missäs se luvattu irtonumero on, hä? Tuleeko kuva kanteen kanssa?” pohti rattis-Gunnar sairaalavuoteeltaan.
Mielipidettä Figon uran jatkosta ei saatu myöskään maajusseilta, eikä sen puoleen yritettykään. Lignell & Piispanen pysyivät niin ikään vaitonaisena.

9 vastausta aiheeseen “Bromarvin rattijuoppo ei ota kantaa Luis Figon siirtohuhuihin”

Kuka tämä Lignell oikein on, alkuvuoden 2007 Arno Kotro vai? Onko hän ansioitunut jotenkin muutenkin kuin jäämällä rattijuopon yliajamaksi?
Kai jokaisella puolueella on vaaliehdokkaissa sen verran joustoa että yksi Lignell saadaan sopimaan.

Johan sinne yksi Lignell on mahtunut, mikä asianosaisen huomioon ottaen on melkoinen saavutus.

Viimeisten tietojen mukaan rattijuoppo on paheksunut syvästi Saddam Husseinen teloituksen ajankohtaa juuri ennen Eid al-Adha -juhlaa.

Viimeisimpien tietojen mukaan Olof Palmen murha-ase olisi löytynyt kyseisestä autosta. Ilmankos oli kiire.

Tulipa taas ihan vitun isona yllätyksenä kaikille, että Bromarvin rattijuopolla on yhteyksiä Olof Palmen murhaan. Meidän tulee kuitenkin ymmärtää Ruotsin poliisia – murhatutkimuksiin ei ole kovin paljon resursseja, kun viime kesäiset neuvostoliittolaisten sukellusveneiden havainnotkin ovat vielä tutkinnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: Jani Toivola selvästi Heikki Paasosta vähemmän ärsyttävä

(RIIHIMÄKI) Kansainvälisesti tunnetun Pond's-instituutin tuoreen selvityksen mukaan Idols-ohjelman uusi juontaja Jani Toivola on jopa 80 prosenttia vähemmän ärsyttävä kuin edeltäjänsä...

Close