Kategoriat
Kotimaa

"Lisäksi rumia ja yleensä tyhmiä"

(MEDIA) Suomen johtava mielipidemittari Helsingin Sanomat pitää suomalaisia läskeinä. Tutkijoiden mukaan suurin osa suomalaisista on myös rumia ja yleensä tyhmiä.
”Tyhmä, ruma ja läski. Siihen kategoriaan uppoaa noin 67 prosenttia suomalaisista, noin 80 prosenttia kansanedustajista ja noin 25 prosenttia Idols-hakijoista”, kertoo tutkija Voi Pulla.
Tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos, sillä myös muu media on herännyt auttamaan kansalaisia. Helsingin Sanomien keskittyessä karistamaan läskejä paisuneiden suomalaisten vyötäröltä Seiska aikoo aloittaa kansallisen sivistystehtävän.
Tulevaisuudessa Seiskassa julkaistaan juorujen ja rintojen lisäksi myös vapaasti Wikipediasta kopioituja irtonaisia tietopaketteja. Lisäksi Seiska on palkannut uusia nokkelia kolumnisteja vatvomaan kansakunnan poliittisia keskusteluja. Ensimmäisenä kolumnistina aloittaa jo unohdettu Idols-voittaja Ilkka Jääskeläinen.
Myös Yle kertoo halustaan sivistää kansaa jo vuodesta 1926, mutta ketäs se kiinnostaa.
”Rumuuteen ei ole muuta ratkaisua kuin alkoholin käytön lisäämisen. Sitten se serkkukin on herkumpi”, Pulla maiskuttaa.

11 vastausta aiheeseen “"Lisäksi rumia ja yleensä tyhmiä"”

Lehden arvovaltasimpana lukijana (itse itseni ylentäen), olen kovasti huolissani Lehden kommentointien alaarvoisesta (ilman väliviivaa) tasosta. Joten katson tehtäväkseni työmatkalla ajaa päin punaisia, väheksyä turvavälejä ja luonnollisesti ajaa ylinopeutta.
Kysynkin arvon? Lehdeltä, eikö edes tätä ala-arvoista (viivaa nenään) kommenttia pysty moderaattorit poistamaan (itse häntä alentaen)?
Häh?
Nimen kopyraitti saattaa olla jollain?

Jäi kuitenkin vielä omaa itseäni henkilökohtaisesti kiinnostamaan, onko saatavilla tieteellistä tutkimusaineistoa suomalaisten kuulumisesta kategorioihin työtön, hullu ja eläkeläinen?

EIKS TÄÄLLÄ SAA KAIKKI PUHUA ETTÄ MITÄ HALUAA JA SITTE MITÄ VARTE PITÄÄ PERKELE TULLA SANOON ETTEI OSATA KIRIOTTAA JAKOULUSSA ON KAIKKI OLLU JA SITTE ETTÄ SUOMI ON VAPAA MAA JA TOMMOSET PITÄS LAITTAA SAUNANTAAKSE ITTE OOT ALAARVONEN TERV KAKKA PERKELE

Itsehän olen oman itseni hävittänyt kännissä (humalassa, alkoholin vaikutuksen alaisena), mutta suomalaisten (tyhmä, ruma, läski) innostus nietzscheläiseen yli-ihmisyyteen (kirkonvastaisuus, rienaus, natsit) on hälyttävän vähäistä (vaarinhousut).
Ehdotan siis, että lisäämme tissien (rintojen) kuvia Seiskaan ja myös lisäämme Päivi Räsäsen tissien (rintojen) kuvia Helsingin (Tjäreborg) Sanomiin, Suomen (tyhmä, ruma, läski) johtavaan mielipidemittariin.
nm. Esko Aho (tyhmä, ruma, läski)

Yournalistien välinen (naiset,yli 120 kg, vapaa tyyli) keihään- ja vedenheitto voittaa loanheiton milloin tahansa.

Journalistien välinen loanheitto on paskaista. Niin voi tosin olla eukonkantokin, jos eukolla (tai eukon kannolla) on ripuli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Bromarvin rattijuoppo ei ota kantaa Luis Figon siirtohuhuihin

(PINJAINEN) Näyttelijä Nicke Lignellin päälleajajana tunnettu Bromarvin rattijuoppo Gunnar ei vielä tässä vaiheessa halua kommentoida jalkapallotähti Luis Figon huhuttua siirtoa...

Close