Kategoriat
Kotimaa Talous

Teollisuus kiirehtii kuudetta ydinvoimalaa

(HARRISNOBYL) Teollisuuden voima haluaa luvan kuudennen ydinreaktorin rakentamiseen. Yhtiö esitti pyyntönsä vain hieman sen jälkeen, kun tieto Olkiluodon uusimman reaktorin myöhästymisestä tuli julki.
”Tarkoitus olisi, että kuudes ydinvoimala valmistuisi hiukan ennen viidettä sitten joskus”, TVO:n toimitusjohtaja Pertti Simola suunnittelee.
Simolan mukaan viidennen ydinvoimalayksikön rakentaminen ”meni vituiksi lähinnä sen takia, ettei täällä päässä paljon osata laskea”. Hänen mukaansa vaikeudet rakennustöissä eivät kuitenkaan kerro osaamattomuudesta ja epäpätevyydestä, eikä laitoksen tulevaa käyttöturvallisuutta pidä missään tapauksessa epäillä.
”Rauha meidän aikanamme”, Simola lupaa.

3 vastausta aiheeseen “Teollisuus kiirehtii kuudetta ydinvoimalaa”

Uraani halkeaa, ja tuottaa lamppuun valkeaa.
Mutta millään muilla mailla, paitsi suomessa se ei ole tissiä vailla…

Ens talven pakkasilla myydään eioota. Lilius hieroo karvaisia käsiään ja rikkoo optionnoston maailmanennätyksen 12,5kg:lla omassa sarjassaan.
Minä puolestani teen lisälämmöneristyksen pommisuojaani ja ostan purkkiruokaa. Rakastan niin kovin apokalypse-skenaarioita. Sitten kun maailma loppuu jankutan omahyväisesti kaikille ”Mitäs minä sanoin, nii!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Katainen: Niinistö voi asettua ehdolle

(HELSINKI) Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataisen mukaan Euroopan investointipankin varapääjohtaja Sauli Niinistö voi asettua eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi Kokoomuksen listalla, vaikkei ole tiettävästi...

Close