Kategoriat
Tiede

Tutkijaryhmä: Allah luultua pienempi

(PRAHA) Monikansallisen tutkijaryhmän mukaan Allah ei ole lainkaan niin suuri, kuin pitkään on kuviteltu. Ryhmän kohuväite on herättänyt kiivasta keskustelua tiedepiireissä. Tämä ei tullut yllätyksenä ryhmän tsekkiläiselle johtajalle.
”Se on kansan suussa elänyt totuutena pitkään, että Allah on suuri ja Allah on suuri ja että Muhammed on hänen profeettansa. Se ei ole ihme, että siihen sitten uskotaan niin laajalti nykyäänkin vielä” pohtii ryhmän johtaja Karel Capek hetkeä ennen puukotustaan.
Ryhmän suorittamien mittausten mukaan Allah on itse asiassa jotakuinkin pienehkön, ilman lupia rakennetun työkaluvajan kokoinen.
”Selvästi normi autotallia pienempi. Tietysti isompi, kuin lasten leikkimökki, mutta kaukana mistään omakotitalosta” kuvailee tutkijaryhmän saksalainen sihteeri Marlene Dietrich hieman ennen talonsa palamista. Ryhmä aikoo tutkia myös Muhammedin profeetallisuutta vielä ennen koko jäljelle jääneelle joukolle julistetun fatvan täytäntöönpanoa.

8 vastausta aiheeseen “Tutkijaryhmä: Allah luultua pienempi”

Pilasitte sitten suomalaisen viennin Lähi-Itään ja aiheutti Finlandia-vodkan, hk:n sinisen, pekonihampurilaisen ja atrian nakkien boikotinkin kaikkien muslimien parissa!

…puhumattakaan Nokia Missio-livetaltiointien ja Uusien Testamenttien vientimarkkinoiden massiivisesta romahduksesta. Nimimerkki Kansalaistunut Huoli puhuu asiaa.

Allah tunnettiin aikoinaan, ennenkuin Mohammed teki hänestä isommman jumaluuden, Arabiassa kuunjumala Sininä. Sinin symboli, puolikuu, onkin edelleen Islamin symboli.
Pahat kielet väittävät Kaaban pyhäkössä olevan sisällä edelleen Sinin patsas, jota Mekan papiston sisäpiiri käy palvomassa ja kumartamassa.

Montako allahia mahtuu neulankärjelle? Mahtuuko allah neulansilmästä? Mahtuuko allah heiväsuovaan piiloon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Teollisuus kiirehtii kuudetta ydinvoimalaa

(HARRISNOBYL) Teollisuuden voima haluaa luvan kuudennen ydinreaktorin rakentamiseen. Yhtiö esitti pyyntönsä vain hieman sen jälkeen, kun tieto Olkiluodon uusimman reaktorin...

Close