Kategoriat
Kotimaa

Jumalanpilkasta tulossa asianomistajarikos

(POSIO) Jumalanpilkka palaa rikoslakiin pienin muutoksin, mikäli eduskunnan lakivaliokunnan esitys hyväksytään. Lakiesityksen tarkoituksena on korvata uskonrauhan rikkomista koskevat pykälät vanhalla jumalanpilkkaa koskevalla lakitekstillä. Muutos vanhaan olisi kuitenkin se, että jumalanpilkasta tulisi asianomistajarikos.
”Eipä tuon luulisi kovin iso homma kaikkivoiville jumalille väsätä paria rikosilmoitusta. Tällä tavalla poliisi pääsee eroon kaikkien uskontoapinoiden turhista tutkintapyynnöistä”, kiittelee lakiesitystä ylikomisario Pamppu-Mot Hippi.
Lakiesityksestä ovat jättäneet eriävän mielipiteensä ainakin kulttuurilehti Kaltio, pääministeri Matti Vanhanen, journalismikritiikin vuosikirjan toimituskunta sekä eräs Sevettijärvellä sijaitseva seita, jonka kylkeen kussutta turistia ei ole vieläkään tuomittu.

10 vastausta aiheeseen “Jumalanpilkasta tulossa asianomistajarikos”

Hyvä, voin siis itsekkin nostaa pian syytteen Jumalan pilkasta.
Ensin meni työt, sitten kämppä, tyttöystävä ja auto. Sitten Jumala vielä pilkkasi mua tyrällä. Ei tätä pilkkaa kovin kauaa jaksa. En soita edes bluussia.

Kai sitä edes vähän voi pilkata. Eli: Taidat iso J olla vähän yksinkertainen! Ja muista että: Löpö löpö löpö, se on ihan höpö joka leikistä suuttuu…

Onko Jumala pilkkaajana jotenkin eri asemassa, kuin muut? Jos julkisesti pilkkaan Matti Nykästä, niin kunnianloukkauksestahan se syyte minulle pamahtaa. Eikö samaa lakia voi soveltaa jos pilkkaajana on Jumala? Pitääkö sitä nyt uusia lakia sitä varten…

Tuo toimituksen bolsevikkinen absoluuttis-ateistinen fanaattisuus, mikä siis juontuu kirjoittajien säälittävästä punikkitaustasta, paistaa läpi. Jos sen varjolla yritätte kehittää huumoria, koittakaa, edes kunnon suojakilven toivossa, viljellä, jos kykynne itseironiaan on riittävä, jonkinlaista läppää vasemmistolaisista vakaumuksista. Muuten Lapuanliike tulee ja tappaa.

Enemmän kuin jumalaa, tulisi pilkata säälittäviin blogeihin linkittäjiä.

Enemmän kuin säälittäviin blogeihin linkittäjiä, tulisi pilkata tissien mainitsemattomuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkijaryhmä: Allah luultua pienempi

(PRAHA) Monikansallisen tutkijaryhmän mukaan Allah ei ole lainkaan niin suuri, kuin pitkään on kuviteltu. Ryhmän kohuväite on herättänyt kiivasta keskustelua...

Close