Kategoriat
Politiikka

125 suomalaista otti käyttöön EU:n perustuslain

(HELSINKI) 125 Suomen kansalaista päätti tänään ottaa käyttöön EU:n kiistellyn perustuslain. Aiemmin perustuslain on ottanut käyttöön kolme saksalaista, 122 belgialaista ja tsekkiläinen ravintoloitsija nimeltä Klaus.
39 suomalaista kieltäytyi kysyttäessä ottamasta käyttöön samaa perustuslakia. Asiaan ei ole päässyt kantaansa ilmoittamaan vajaat 5 300 000 suomalaista. Neljä suomalaista ei osannut päättää asiasta.
”Meidän on syytä ilmaista selvästi tukemme ja näin edistää perustuslakisopimuksen etenemistä, etenee sopimus jatkossa tai ei” , summasi tilanteen yksi perustuslain käyttöön ottaneista, Matti, 51, Nurmijärveltä.
Perustuslain käyttöönottamisella ei uskota olevan mitään käytännön vaikutuksia. Sillä kuitenkin halutaan lähentää 125 suomalaisen suhteita kolmeen saksalaiseen, 122 belgialaiseen ja tsekkiläiseen ravintoloitsijaan nimeltä Klaus.

9 vastausta aiheeseen “125 suomalaista otti käyttöön EU:n perustuslain”

Hyvää itsenäisyytemme muistopäivää vaan kaikille.
Laskin tuossa, että juhlimme huomenna Suomen itsenäisyyden 89-vuotisjuhlan muistojuhlaa.
Jälleen kerran itsenäisyyspäivä lähestyy painajaismaisuutensa kanssa, kuin edesmenneen Juice Leskisen ”Viidestoista yö”. Itsenäisyytemme muistopäivä on raskas nyt kun olemme sen menettäneet.
Tosiasia on, että olemme menettäneet suuren osan itsenäisyytemme. EU sanelee ja kontrolloi yli 70% lainsäädännöstämme. Ja kun perustuslaki jossain muodossa tulee voimaan, tulee EU:sta liittovaltio, ja sen jälkeen meillä on valtaa omiin asioihimme vain sen verran, kuin Brysselissä sallitaan. Eli tervetuloa Eurostoliittoon.
Perustuslaki nykyisellään kun ei tule voimaan koskaan. Kiitos Ranskan ja Hollannin kansanäänestysten se on kuollut ja kuopattu. Eduskuntamme ratifioi jo kerran kuolleen ja kuopatun perustuslakiehdotuksen, ihan vain liturgisena kunnian- ja uskollisuudenosoituksena suurta ja mahtavaa Eurostoliittoa ja sen agendaa kohtaan. Tilanne on vähän sama, kuin jos vuonna 1992 olisimme vahvistaneet, jälleen kerran, YYA-Sopimuksen ja vakuutelleen ”ystävyyttä, yhteistyötä ja avunantoa Suomen ja Neuvostoliiton kansojen välillä”, vaikka NL:ää ei enää ollut.
Valtiovaltamme eduskunnan puhemies Paavo Lipposen johdolla on siis kuin lauma nekrofiilejä, jotka ovat öisellä hautausmaalla kaivaneet perustuslakiraadon ylös ja hurraavat sille: ”Se elää! Se elää sittenkin! Eläköön!”. Suoraan sanottuna näitä ”kuolleen jumalan palvojia” vaivaa eurohulluus.

Loistava kirjoitus, tuo Juhani Urjan.
Mutta tietääkseni EU kontrolloi tällä hetkellä n. 10 % Suomen lainsäädännöstä, ei 70 %. Liittovaltiota odotan kuitenkin jo innolla. Loppuisi tämänkin typerän itsepäisyyspäivän vietto.

Mielestäni jokaisen palkallisen vapaapäivän vietto on erittäin puolustettavaa.

Niin ja täytyy vielä todeta, että eihän Suomen nykyisestäkään perustuslaista ole koskaan järjestetty kansanäänestystä. Miksi EU:n vastaavasta täytyisi sellainen järjestää?

Lehtitietojen mukaan kuokkavieraat uhkaavat linnan juhlia apinalla. Mene ja tiedä.

Tiedät varmaan itsekin että nuo prosenttiluvut ovat aivan hatusta vedettyjä. Olen nähnyt kaikkea 10 ja 90 prosentin välillä mitä EU vaikuttaa lainsäädäntöömme. Mutta itse juttu on kyllä asiaa siinä mielessä, että tämä mahdollinen ratifiointi olisi pitänyt jättää seuraavalle eduskunnalle, jotta kansa olisi voinut ilmaista mielipiteensä tästäkin asiasta vaaleissa. Nythän kansa ei voinut ennen viime vaaleja mitenkään tietää minkälainen perustuslakiesitys sieltä on tulossa.

Pitihän tuota perustuslakia kokeilla – pehmopaperille tulostettuna voisi olla toimia ihan hyvin ”faksipaperina” mutta tavallisella kopiopaperilla se teki suorastaan kipeää.
Jotta perustuslaki saisi kansan jakamattoman suosion, kierrätyspaperista valmistettuun wc-paperiin voitaisiin painaa siistausjätteestä valmistetulla painomusteella yksi perustuslain artikla/rulla, ja jos istunto sattuu kestämään niin kauan että Aku Ankka ei riitä lukemiseksi niin moni hädissään rupeaisi tavaamaan lain sisältöä. Perustuslain osaamista olisi mahdollista osoittaa erityisillä kinkereillä, ja hyvin menestyneet saisivat pinssejä, prenikoita ja diplomeita sekä tietenkin ilmaista pehmopaperia johon on painettu kaikki direktiivit.
Joko Lehden verkkokaupasta on saatavilla Olli Kivisen kolumneja pehmopaperille painettuna?

Juuri tulleen Tiedon mukaan ministeri Rajamäki on jo kutsunut poliisivoimat Helsinkiin piirittämään 125 kapinallisen joukkoa. Suojelupoliisissa epäillään, että ryhmä on yhteydessä Linnan juhlia vastustaviin kuokkavieraisiin, jotka myöskään eivät ole ymmärtäneet suojeluskuntien tekemää työtä itsenäisyyden hyväksi. Toisaalta saattaa olla, että ryhmä liittyy muutaman vuoden takaiseen liikehdintään, jossa joukko jääkäreitä lähti Ruotsin kautta Saksan armeijaan sotimaan bolsevikkeja vastaan. Jos tämä tutkimuslinja osoittautuu todeksi, Rajamäki lupaa pullistella silmiään anteeksipyytävästi ja pyytää Ryhmä 125:tä tuomaan Naton hakulomakkeet tullessaan.
Tieto valitteli, ettei tullut aiemmin, mutta vetosi siihen, että erektio-ongelmat ovat nyky-yhteiskunnassa yleistymässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jumalanpilkasta tulossa asianomistajarikos

(POSIO) Jumalanpilkka palaa rikoslakiin pienin muutoksin, mikäli eduskunnan lakivaliokunnan esitys hyväksytään. Lakiesityksen tarkoituksena on korvata uskonrauhan rikkomista koskevat pykälät vanhalla...

Close