Kategoriat
Kotimaa

Suomi juhlii toisen maailmansodan muistopäivää

(SUOMI) Suomi juhlii tänään toisen maailmansodan 61-67-vuotispäivää perinteisin menoin. Suomen itsenäisyyteen johtanut sota täyttää tänään ihmisten mielet ja muuraa suomalaisuuden tarkoittamaan talvisodan henkeä, sotaveteraaneja ja torjuntavoittoja.
”Ei se haittaa, että isänmaallinen hehkutus antaa sotimiselle urheilullisen sädekehän, vaikka oikeasti siellä syyttömät nuoret miehet tappoivat toisiansa idioottien suuruudenhulluuden takia. Myös esimerkiksi suomalaisen kulttuurin ja kielen täydellinen unohtaminen on täysin loogista, sillä monellako taiteilijalla on Mannerheim-ristiä?” linjaa Arndt Pekurinen.

5 vastausta aiheeseen “Suomi juhlii toisen maailmansodan muistopäivää”

Alarikin teksti on kovin alleviivaavaa – olen tottunut Lehdeltä paljon parempaan. Ja ovatko hippeily valtion apurahalla ja sotiminen nyt ihan rinnastettavissa toisiinsa?

Isäm maan puollustajien hengessä täytyy haukkua kaikki, jotka eivät ole valmiita sotimaan ihan mistä syystä vaan koska vaan!
Saatanan epäisänmaalliset sontaläjät! Helvettiin joudutte syntienne tähden, kun ette isänmaatanne kunnioita. Ette varmaan usko myös siihenkään, että Isä Jumala on luonut ihmisen! Aatamin ja Eevan syntien takia meillä on vilkkuluomen jäte, häntäluu ja umpilisäke! Ja tätä menoa on ihmiskunnan rystysissä karvaa ja pikkulapset kuolevat kehtoihin!
Mieleen tulee sotaveteraani, joka oli puhumassa ikätovereilleni kutsunnoissa: ”Minä olen suvaitsevainen mies. Suvaitsen mitä tahansa. Mutta sitä minä en suvaitse, että NUORI MIES EI MENE ARMEIJAAN JA PUOLUSTA SUOMEA!”
Onneksi Suomessa pääsee sivariin.
PS. Aivan loistava teksti, pelasti muuten onnettoman elämäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
125 suomalaista otti käyttöön EU:n perustuslain

(HELSINKI) 125 Suomen kansalaista päätti tänään ottaa käyttöön EU:n kiistellyn perustuslain. Aiemmin perustuslain on ottanut käyttöön kolme saksalaista, 122 belgialaista...

Close