Kategoriat
Kotimaa

Katainen: Niinistö voi asettua ehdolle

(HELSINKI) Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Kataisen mukaan Euroopan investointipankin varapääjohtaja Sauli Niinistö voi asettua eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi Kokoomuksen listalla, vaikkei ole tiettävästi pahoinpidellyt ketään. Niinistö itse ilmoitti aiemmin tänään virallisesti asettuvansa ehdolle Uudenmaan vaalipiiristä. Katainen uskoo, että Niinistö valaa rikosrekisterinsä puhtaudesta huolimatta intoa puoluekoneistoon koko maassa.
”No, kun nyt lähdetään liikkeelle tällä uudella sloganilla `Kokoomus. Puolue jolla on kyrvät`, niin Sauli Niinistö on varsin ilmeisesti mies paikallaan. Lisäksi vaalityölle on tosiaan ihan eduksi, jos ei joudu hyppäämään raastuvassa, niin sikälikin Niinistö on aika lailla kärkikaartia meidän koneistossa” ylisti Katainen Niinistöä soittoruokala Roskapankissa selvästi päihtyneenä. Uudenmaan vaalipiirissä Niinistö haastaa muiden muassa pääministeri Matti Vanhasen, jolla lehtitietojen mukaan myös on iso penis.

2 vastausta aiheeseen “Katainen: Niinistö voi asettua ehdolle”

Velttoa kullia ei vielä mainittu.
Ehtiihän Niinistökin ennen vaaleja parit vosut piestä. Vielähän on pikkujouluaika. Vanhanen taasen kepulaisena ei tainnut edes Susanille nk. litsaria livauttaa, vaan jätti kyseisen mediahoron tekstarilla.
Kuka tahansa Kokoomuksen yksisilmäinen edustaja kyllä tietää, että puolueessa on myös naisia. Ne ovat kuitenkin kiellettyjä kohteita – nyrkkeilysäkit pitää hankkia puolueen ulkopuolelta, sillä omaan pesään ei sovi paskoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Saddam Pinochetille: saatanan onnekas mulkku!

(TIKRIT) Irakin syrjäytetty diktaattori Saddam Hussein käyttäytyi edelleen uhmakkaasti televisioesiintymisessään varhain sunnuntaina Suomen aikaa. Hussein piti suuren tiedotustilaisuuden kuultuaan Chilen...

Close