Kategoriat
Ulkomaat

Saddam Pinochetille: saatanan onnekas mulkku!

(TIKRIT) Irakin syrjäytetty diktaattori Saddam Hussein käyttäytyi edelleen uhmakkaasti televisioesiintymisessään varhain sunnuntaina Suomen aikaa. Hussein piti suuren tiedotustilaisuuden kuultuaan Chilen entisen diktaattorin Augusto Pinochetin onnistuneesta ohitusleikkauksesta.
”Vitun kusipää, saatana! Vedän välittömästi turpaan jos näen!”, aloitti Saddam suurelta osin improvisoidun puheensa.
”Saatanan mulkku! Ei voi olla tuollaista onnekasta persreikää! Saatana parhaat lääkärit leikkelee, perhe istuu siinä vieressä kannustamassa kun täällä jännätään, että kai se on kunnolla edes rasvattu se köysi”.

Kunto
pettää

Selvästi huonokuntoinen Saddam joutui pitämään puheessaan pitkiä taukoja, joiden aikana hän kokosi itseään ja paini vartijoiden kanssa. Hänen äänensä myös petti mielenliikutuksesta useita kertoja.
”Otettiin yhdysvaltain rahaa molemmat, eikö niin? Otettiin väkivalloin valta, eikö niin? Tapettiin, kidutettiin, vangittiin tuhansia ja kymmeniä tuhansia, eikö saatana niin? Ja siellä jutellaan vittu, että mahtaako sitä Augustoa nyt enää kannattaa oikeuteen laittaa, vanha mies jo! Täällä annetaan lausuntoja, että onpa onnen päivä, kun saadaan Saddami niskakiikkuun. Voi perseen suti, minä sanon!”
Syrjäytetty diktaattori ryhtyi raivokkaasti ylistämään Allahia, lopetti sitten äkisti ja kääntyi pois.
”Vittu ketä tässä huijaa taas, on nimittäin todella vitun suuri ja oikeudenmukainen, perkele”, päätti Saddam lausuntonsa tuskin kuuluvalla äänellä.

6 vastausta aiheeseen “Saddam Pinochetille: saatanan onnekas mulkku!”

Augusto Pinochet on Saddam Husseinin isä, jonka kanssa hän oli rakentanut synnyinkotinsa. Kuka on varsinainen subjekti?

Entä Ykä sitten? Raukka parka ei uskalla enää kotio mennä, kun kaikki kiusaavat.

Aivan helvetin hyvä. Tämän sivuston töissä lukeminen aiheuttaa ”pää kallellaan” -ihmetystä kanssatovereissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden perinteinen suuri kirjoituskilpailu

Tule kirjoittamaan historiaa! Samizdat-konserni julistaa Lehden suuren kirjoituskilpailun alkaneeksi. Kirjoituksen otsikko ja tyylilaji ovat vapaat, teemana on ”kotiväkivalta, uskonto ja...

Close