Kategoriat
Kotimaa

Itärajan rekkajonoihin ei helpotusta

(VAALIMAA) Venäjän-vastaisen rajan jättimäisiin rekkajonoihin ei ole odotettavissa helpotusta lähiaikoina, kerrotaan liikenneministeriöstä. Ministeriön mukaan jonoihin puututaan raskaalla kädellä vasta, kun ongelma kasvaa sietämättömiin mittasuhteisiin.
”Toisin sanoen emme aio tehdä mitään ennen kuin liikenneministerin tai jonkun korkean virkamiehen lähisukulainen kuolee kolarissa seiskatiellä. Sitä odotellessa”, kertoo lääninviskaali Kerttu Yli-Hohtimet.
Yli-Hohtimet tarkentaa, että liikennepulmiin on periaatteessa valmiina ratkaisusuunnitelma, mutta se otetaan käyttöön vasta, kun ruuhka alkaa haitata pääkaupunkiseudun asukkaita. ”Niistä susirajan puoliryssistä me paskat nakkaamme”, hän pohtii talvilomaltaan Leviltä.

6 vastausta aiheeseen “Itärajan rekkajonoihin ei helpotusta”

Jos Volvo ja Scania eivät ala tuottamaan halpamalleja jokaisen Virtasen ulottuville, on turha toivoa helpotusta itärajan rekkaongelmiin. Ottakaa tekin järki käteen, hyvät toimittajat. Ja se järki ei makaa haarojen välissä. Taaskin olin oikeassa.

Eemil on jo pitkään ihmetellyt tissien mainitsemisesta. Onhan vittukin jo keksitty! Toisaalta, eihän toiset sitä vielä ole nähneetkään. Minä olen. Niin se romanilapsikin syntyessään ensimmäisenä tokaisi: ”Hai, osta sie uusi karvakaulus!” Olipas huono. Eikö ollutkin? Mutta oikeassa olen, kuten aina.

Joutuuko tämän joulun lapsi, huomisen Jeesus, nyt syntymään rekkajonossa kun itämaan tietäjät eivät päästä Neitsytäiti-Mariaa (os. Rekkalesbo) Venäjälle ajoissa? Hotelli Europeiskajan valuuttabaarissa on asiaa hartaasti ja pitkään tuumittu ja tultu eräisiinkin tuloksiin.

Osoitteet on hyvä muistaa vielä näin joulun jälkeenkin! Jos Karjala kuuluisi yhä Suomelle, olisivat rekkajonot Vaalimaalla paljon lyhyempiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Francisin potkujen syynä huono viinapää

(NORDENSKIÖLD) HIFK.n jääkiekkovalmentajan Bob Francisin potkujen syistä on tullut julkisuuteen lisätietoja. Pelaajiston mukaan Francis oli yksinkertaisesti "paskaa känniseuraa". "Vittu se...

Close