Kategoriat
Urheilu

Francisin potkujen syynä huono viinapää

(NORDENSKIÖLD) HIFK.n jääkiekkovalmentajan Bob Francisin potkujen syistä on tullut julkisuuteen lisätietoja. Pelaajiston mukaan Francis oli yksinkertaisesti ”paskaa känniseuraa”.
”Vittu se oli niin paska dokaamaan ettei mitään rajaa. Kolmen päivän ränni ja kaveri nuupahtaa. Paska jätkä. Vähintään viisi päivää pitäisi jaksaa, playoffien aikana koko viikko”, kommentoi nimettömänä esiintyvä pakkijärkäle Jere Karalahti.
Francisin kerrotaan myös humalapäissään olleen hajottamatta yhdenkään baarin irtaimistoa ja olleen samalla lyömättä kertaakaan satunnaisia ohikulkijoita turpaan. Tämä ei HIFK:n mukaan sovi ollenkaan joukkueen urheilulliseen koko perheen kiekkoseura -imagoon.
Uudesta päävalmentajasta ei toistaiseksi ole tietoa, mutta sopivaa etsitään kisoojen ja alkometrien kanssa. Vaatimuksina ovat tiettävästi alkava vatsakirroosi, rasvamaksa sekä vähintään neljä katkennutta verisuonta nenässä.
”Homoooo! Hoooomoooooo! Tuuppa tänne homo, hoomooo!” kommentoi Helsingin jäähallin päätykatsomo.

8 vastausta aiheeseen “Francisin potkujen syynä huono viinapää”

Tonylla olisi kyllä em. kolmikosta ehdottomasti etulyöntiasema, sillä hänellä on raskaan dokaamisen lisäksi useiden vuosien kokemus jatkuvasta progressiivisesta steroidien käytöstä sekä ampuma-aseiden käytöstä kotiolosuhteissa. Myös humalassa, steroidien ja lääkkeiden vaikutuksen alaisena ajaminen on ehdotonta plussaa.
Mattiakaan ei kuitenkaan voi laskea pois, sillä hänen ekspertiisinsä ovat ehdottomasti kaikenlaiset lähikontaktiaseet. Kokemusta löytyy niin teräaseista (puukot, pizzaveitset) kuin tylpistäkin lyömäaseista (jalkalamput yms). Nämä saattaisivat tietyssä mielessä sopia jopa paremmin HIFK:n tyyliin.
Sen sijaan Jörkalla ei ole kokemusta kuin kevyistä huumausaineista ja mustista naisista. Säälittävää.

Äh, hifkin fanit, siis ainoa fani kertoi ettei tuo kanadalaispelle osannut kunnolla kiroilla suomeksi. Perkele kun ei taipunut sen suuhun, vittu sen sijaan hyvin. Uskokaa minua, minä olen oikeassa. Niinkuin aina. Ikuisesti. Loppujen lopuksi. Ainakin kerran vuodessa.

Pelastakaa edes maalituomarit ry:n puolesta ehdotan meluvallia päätykatsomoon.

Maalituomarit on jo pelastettu, heitä ei ole näkynyt sitten 90-luvun puolivälin. Kameratarkistus korvasi nämä kaukaloittemme humalaisimmat työläiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
YK uhkaa Irania kovilla pakotteilla

(JÜRCHEN) YK:n turvallisuusneuvosto uhkaa Irania ankarilla vastatoimilla, ellei se keskeytä välittömästi uraanin rikastamista. Neuvoston on määrä äänestää pakotteista lauantaina. Diplomaattilähteiden...

Close