Kategoriat
Ulkomaat

YK uhkaa Irania kovilla pakotteilla

(JÜRCHEN) YK:n turvallisuusneuvosto uhkaa Irania ankarilla vastatoimilla, ellei se keskeytä välittömästi uraanin rikastamista. Neuvoston on määrä äänestää pakotteista lauantaina.
Diplomaattilähteiden mukaan tuleva päätöslauselma antaa ulkovalloille oikeuden heristää Iranille tiukasti oikean käden etusormea ja todeta samanaikaisesti painokkaaseen äänensävyyn ”hyi, hyi hyi hyi”. Ranskan ja Yhdysvaltojen ajama tiukempi luonnos, jossa myös vasemman käden sormea olisi saanut heristää, kumottiin Kiinan ja Venäjän vastustuksen vuoksi.
”Lisäksi lauselma antaa mahdollisuuden antaa Iranille sellaisia uhkavaatimuksia kuin ’jos ette ole kunnolla niin saattepa vielä tuta’ sekä ’nyt jos ette ole ihmisiksi niin isi myy teidät mustalaisille’. Siinä alkaa armottomimmankin abbasidin puntti tutista”, arveli amerikkalaislähettiläs Hank Marvin.
Päätöslauselma antaa diplomaattilähteiden mukaan Iranille selkeän viestin siitä että ei täällä voi olla miten vain.

2 vastausta aiheeseen “YK uhkaa Irania kovilla pakotteilla”

Muutamat vanhoilliset saksalaiset olisivat halunneet tukistaa Irania, mutta nykyajan sivistyneessä maailmassa tämä ei olisi soveliasta. Uusimman, suurimman, luotettavimman ja tähän asti kalleimman tutkimuksen mukaan tämä saattaisi haitata kasvavan valtion normaalia identiteetin kehitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuolleiden koostesähkeet perjantaille

Joku vanha äijä kuoli - Joku melkein satavuotias ja vissiin muka kuuluisa äijä otti ja kuoli perjantaina. Mutta paskaako me...

Close